Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj SDP će nam ukopat kanton !!!!!!!!
sdp žetoni provaljeni ste, bravo za gradjane tuzle sto su svatili kakav je sdp , prvo šatro izbace lika iz stranke,da bi posle se taj isti kandidovo kao samostalni predstavnik,i opet prikloni sdp.. sve je ovo smišljeno,nego kmeri kolko vas placaju za takve komentare ? jel vam bar džabe internet ?
28 krpelja na jednog BH gradjanina
Zlo nad zlom ovaj SDP. Kakvi su samo to ljudi koji vode tu stranku nije mi jasno. Ma i SDA je sranje samo nema boljih, sta je alternativa?. Barem su se naucili kulturno krasti i pozaposljavali su svoje bližnje pa i mi dodzemo na red. Kod ovih iz SDP ovo vrijemesamo zaposljavali svoje tecice, bratice, bracu, strine, tetke. Onaj ministar za socijalnu politiku zaposlio kcerku i zeta..evo ga opet ministar poljoprivrede.. Alahumesali jarabi sta drugo reci.
Vidi ovih komentara od komunjara, jesu se aktivirali na sve strane foruma samo blate SDA. Nista vam to ne pomaze, mnogi nece da pristaju sa vama na forumu, pogledajte samo lajkove kako posjetioci ocjenjuju vase pisanje, svo vase pisanje je lajk dole :-)
Sve gore od goreg. Jadni mi sa ovakvim politicarima....
Ovo vam je oćit primjer korupcije-Ja ču tebi fotelju,a ti mene podrži.Kako vas nije stid!Srozali ste kanton na najniže grane otkad postoji.Prije vašeg stupanja na vlast,kanton je bio u minusu oko 16 miliona km,a sada je preko120 miliona.Gdje ste potrošili toliki novac? LOPOVI! Lopovluku nikad kraja nema,ali sreća nećete ioš dugo.
Ma treba na neki način zabraniti ove koalicije u toku mandata, nek se brate prije izbora dogovore ko će s kim nastupati i ko osvoji nek vodi 4 godine, nema se onda na koga vaditi, ako nisu dobro radili budu pometeni i mirna bosna.
Uspjeh je moguć samo tamo gdje SDA nema svoje prste, a ni NSRzB ništa dobro nije donijela u TK zato napolje....
Sve tacno kako ste naveli, ali postoji jedna cinjenica koju niste a to je da otkako je SDP stabilizovao Vladu nakon zadnjeg SDA-ovog pokusaja da napravi pometnju, ta Vlada radi vise nego bilo koja u BiH, ocit primjer za to je ministarstvo Obrazovanja koje nije "zastalo" sa radom otkako je novi ministar tu, isplate poticaja poljoprivrednicima, te razni drugi projekti koji budzet vracaju u zivot. Ovo je vjerujem samo jedan vise pokusaj da se druga ministarstva pokrenu koja nisu odradila posao kako su trebala, a sto se tice SDA i njihovih pokusaja da naprave vecinu to je samo karta pred izbore. Njima kada bi se prepustila vlast u Tk oni je ne bi prihvatili jer nemaju kapacitet koji bi odg na trenutne probleme i projekte TK, a u to smo se vise puta uvjerili.
Ja tebe pitam.kako jedan ministar prije samo nekoliko mjeseci Čauševiću nije bio dobar , a sad mu valja?
Ovi jel svoje prste umjesaju ode sve u neku stvar... Jbt zakuhali su u svakom kantonu...
Ovako nešto je izbjegnuto u ZDK gdje je SDA ispala iz vlasti, i koja je u prvih godinu dana radila opštu opstrukciju i funkcionisanje vlade. Sada je stanje drugačije, ali se oni nikako nisu pomirili sa time. Kod nas stranke ne poznaju značenje riječi konstruktivna opozicija. Kod nas ako nisi vlast, onda si onaj sto pljuje po njoj i glasa uvijek protiv, bilo to dobro ili ne, i radis samo da srusis vlast a ne da svojim radom doprineses rjesavanju problema
A SDA gdje se zadesi,nema tu bas napretka,ni nade,to se dosad pokazalo na svim podrucjima tacnim.
Sve je ovo maslo SDA i njihove potrebe za foteljama, pa stalno neke spletke prave da bi preuzeli vlast. Ali ne treba im to dopustiti jer bi to znacilo propast kantona.
Jasmin Imamovic je uradio veliki posao u Tuzlu tako da ne sumnjav da ce SDP odraditi i veliki posao u TK. Sretno u radu.