Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je definitivno najbolji ministar ikad, samim tim i nije dobar, samo sam cekao kad ce da ga otjeraju ili kad ce da "ode sam".
koliko je sposobna trenutna vlast u KS pokazuje slucaj famozne ostavke marjanovica, jos malo pa ce mu i mandat isteci dok oni odluce jedno formalno pitanje
E upravo, odlicno koncipirano.. Da ne pricamo o raznoraznim preduzecima o kojima ne znaju ni kako ni sta ...
Sve čega se sjećam jeste da je skinuo tablu sa doma mjedenica ostalo je sve ostalo na prići.
meni je ovo dosad najbolji ministar,nije bilo uopste problema s njim,i sve je funkcionisalo kako treba,svaka cast njemu...............:)
Ma on i treba da se bavi pametnijim stvarima. Predobar je i prepametan za ovolike chobane i lopove u stolicama.
Covjek zna sta radi, od njega se trazi a iza ledja mu se radi. Nek svak konta kako hoce al oni ce koji znaju sta sam rekao pokazat ce se na Like-u.
Oj ovaj narkoman da ostane boze sacuvaj :)
... ne znam kakav je čovjek ... ... ali ima bolji self-presentation od ostalih ... ... nekad je i ostaviti utisak da nešto znate ... ... isto kao da stvarno znate obavljati svoj posao... ... a on ostavlja dobar ili vrlo dobar utisak ... ... međutim ... ... na jegovoj FB stranici ... ... koja vrvi od samopromocije ... ... ipak je to facebook... ... na moje pitanje... ... Kako je moguće da studnet ... ... koji ima prosjek studiranja ... ... 10.0 ... nije dobio "zlatnu značku" ... ... nije odgovorio ništa ... ... te sam uklonio pitanje ... ... jer " ministra" tj "frajera" ... kako stoji na njegovom profilu ... ... to ne zanima...
....i meni je.... .....sve to malo..... ......cudno...... .....i slazem se..... .....s tobom...... .....da je.....utisak.....veoma.....vazan..... .....i jos da dodam...... .....veoma mi se svidja......tvoj .....komentar...... ......eto.....toliko....od.....mene....za.......ovaj put..... .....srdacan.....pozdrav.....
mislis ova https://www.facebook.com/pages/Prof-dr-Damir-Marjanovi%C4%87/112293552266433 ?
sjajan covjek, odlican ministar! samo to mogu reci i velika je steta sto to vise nece biti! Sretno u buducnosti!
Ne ide se njemu iz ministarske fotelje!
Ma brate dragi ako das ostavku, onda ostanes kod kuce, ne ides na poso, odes u kafanu, na pecanje, bavis se pcelarstvom ili sl, vratis se na radno mjesto gdje si bio prije mandata... pa prihvatice onda valjda.
Kao mladoj osobi i nekome ko lično poznaje prof.Marjanovića mi je veoma žao što od sutra vjerovatno i zvanično neće biti ministar. Međutim, glupo ga je zadržavati na nekoj poziciji protiv njegove volje. On je još uvijek mlad i izuzetno inteligentan čovjek, sigurna sam da ga čekaju još veće stvari u budućnosti. A sa njegovim napredovanjem i ova naša napaćena država može samo ići naprijed, uvjerena sam u to. Sretno profesore!
Ovaj ministar je kao i Suljagic zrtveno jagnje necijih politika i to je jako zalosno. I jedan i drugi su pokusali nesto vise da urade od prijasnjih sdaovskih ministara ali im to nije poslo za rukom upravo zbog ljudi koji i danas sjede u klupama navedene stranke. Pravilnik o zaposljavanju koji je isposlovao ministar Marjanovic je opet lazna nada za one koji hoce da budu legalisti i na normalan nacin dodju do zaposlenja. U ovom pravilniku je ostavljen prostor da komisije za prijem odnosno direktori skola (koji su stranacki opredjeljeni i slusaju istu) i dalje mogu da manipulisu jer se i njihova "pika", odnosno i oni dodjeljuju zlata vrijedne bodove koje se opet daju onome ko po pravilu ne zasluzuje ali ima stelu. Po ovom pravilniku nije bitno da li neko ima 5 ili 10 godina staza, uglavnom po toj stavki najveci moguc broj bodova je 15 sto je diskriminirajuce za ljude sa vecim radnim stazom. U ovom slucaju ministar je prevaren od strane svojih suradnika koji su izradjivali ovaj pravilnik.
Toliko o ostavci... Dzaba si je podnio, ocito!
Covjek dao neopozivu ostavku a ovaj nece da je prihvati.. Zna Zeljkovicu da sto je bio premijer, bio je.. Daleko da je Suad los covjek, on je smao pijun SDAovaca