Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjaši kurta, uzjaši murta :) ništa novoga niti dobroga nećete nama donijeti...osim sebi i svojim debelim porodicama...
ŽALOSNO,teško da ih biro primi?
Sjaši Kurta da uzjaši Murta...
kad se jednom uhljebe ovi vršioci dužnosti kako će ih bilo ko skinuti, par imena novoizabranih lično znam ,iako se ne mogu utisku da ni prethodni garant nisu bili bolji, bojim se da da dolaze lošiji dani za kantonalne firme , a bolji dani za novoizabrane i njhove bliže i dalje familje ,kako se lako postižu dogovori ...
cuj tek jutros dobili materijal normalno dok se sva familija usaglasila :)
Djeca porasla,valja sad zamijeniti stariju familiju mladjom
Vjerujem da jesu hahaha
ZOI 84: Smijenjen Merso Kustura, umjesto njega imenovan Merso Kustura. Banana je kralj.
zna li iko gdje će se ovi smijenjeni uhljebiti
http://***/vijesti/hrvatska/veliko-zagadenje-u-kauflandu-15-najzescih-kritika-radnici-robovi-povrce-od-kojeg-otpada-jetra-florescentna-piletina-810362
ima li jedno mjesto ljudi i za mene
Skupštine preduzeća ste izmislili da preko njih legalno kradete novac. Skupštine preduzeća treba ukinuti i dati preduzeća na upravljanje radnicima. Odkako posoje skuštine, svako preduzeće je u gubitku. Vaša gutačka mašinerija novca je sa velikim apetitom. A i zahuktala se mnogo.
vidi ovih i radnog dana na talefonima viber facebook i ostala sranja zadnja slika... u skupstini od ratara do umjetnika..
Ne znam kako ste vi uspjeli sve ovo iščitat…zar vas ova voditeljka Fearne Cotton ne zavodi izgledom i rječima :-))
sta je posao ovih predsjednika skupstine i ova 2 clana? sta oni treba da rade?
Aminuju direktorovanje. Sto disa zeli to i dobije.
Samo dosao novi kontigent telecih glava