Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS, svim njenim političarima od nastanka do danas I njihovim porodicama, svim paščadima VRS I njihovim porodicama, posebno djeci njihovoj izdrkanoj.............vratićemo vam 11 genocida poserem vam se I popišam na svako svetosavsko dijete.
Moram da razgovaram sa Tvojom majkom.
Ajde Zaime nadji drugo mjesto za hvatanje politickih poena i pranje od korupcije. Toliko si poletio i ti i zastupnici za populistickim poenima da niste i primijetili komediju - cuj kanton osudio ponasanje UN-a. Bas ce to biti vijest i sikiracija,.. Uz duzan respekt prema Muniri Subasic koja je heroj - ali ona treba podrsku drzave a ne nekog kantona u kojem se neki Zaim malo koristi.
Priglup si Zuferu, smeta ti što se netko drznuo osuditi ovaj gnusni čin u UN-u. Što misliš da će netko drugi iz Visoke politike to uraditi, i ako bi htjeli, ne bi bilo konsenzusa i ujeo vuk magarca. Za koga ti skupljaš političke poene.