Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta znaju oni o kulturi; BKC-u, Muzejima, a u pozorište idu samo kada je neka proslava i dodijela im nekakvih priznanja. Dobri su muzeji Alija i slično Sve što je prije 91-92 je bljak!
Ma s obzirom kakvo je stanje i haos u Kantonu i kako Vlada vodi racuna o ovim institucijama, nije ni cudo sto nije usvojen nijedan izvjestaj... Kad nam uniste kulturu, ode sve do vraga, a sve se to planski i strateski radi...
Briga Zeljkovica za sport ... ulozi covjek u nesto od cega on licno ima koristi, a ovjde bas i ne vidi kako bi se okoristio ...
A kako se odmah usvajaju prijedlozi o povecanju vlastitih primanja,to je cudo jedno.NAjveci kriminalac na prostoru bivse Juge debilni Zaltko Petrovic ,kao dezurni jatak kriminalaca iz SDA ,nam radi sta hoce,a mi sutimo.
Pa sta znaju ruralci sta je kultura ?
Zeljkoviceva ekspertna vlada...jedino sto im je u cilju jeste lopovluk i da ova zemlja bude unistena..
Nama kultura njima sport
Ma sto se Zeljkovica tice u sport s ene mora ni u lagati...Sport ce kroz koju godinu zaista postati interesovanje avanturista koji ce ovisiti o svom dzepu.
Tako to radi ekspretna vlada..