Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi nasi studenti, prdimahovina... u titino vrijeme i onaj sistem se tresao pred studentima, da ne govorim o zapadu i tamo nesto ne dozvoliti toj populaciji koja treba da bude pokretac svega zbog sebe a ne nekog drugog... a ovo kod nas smjesno, cast izuzecima na prste prebrojati. Daj njima dzumu petkom i marku za kafe a bice i koja 6-ica u index
Gdje sam ja napisao da podrzavam krsne slave i zadimljavanje nekakvih zgrada, znaci sve sto nije bosnjacko mora biti srpsko ili hrvatsko??? Izbaci predrasude iz glave pa se ukljuci u diskusiju. I dzuma na kraju krajeva nije bosnjacka vec muslimanska koliko ja znam, a bosnjak je nacionalnost a ne vjeroispovijest, npr bosnjak-katolik ili pravoslavac... ili se u medjuvremenu i to promjenilo?
Jest, upravu si, a svi su oni nekad bili srbi pa se stide svoje vjere jer su prije toga svi bili turci i sad se stide porijekla posto su prvobitno bili iliri koji su se opet stidili neceg treceg...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
djeco draga toljage u ruke
Pa nismo đikani ipak a bgm ni komunjare
@Dildan jeste ovce
Pa nek Dalida tamo bude kao domača
svakom ko se buni protiv vlasti prvo treba izvrsiti legitimisanje i provjeriti je li se izaslo na izbore i glasalo.ako jeste,onda mozes protestovati a ako nije-odmah nabiti nogom i kaznu naplatiti za narusavanje javnog reda i mira.
ovako je i ona krajiska profesorica dizala bune i drzala govore u kanonalnoj skupatini usk-a ,potom.osnovala stranku i dobila 230 glasova na opcinskim izborima ,to je ta podraka narodu ljevicarakim pateticarima
Ne voli sultan Konakovic slusati drugacije misljenje osim neutemeljenih hvalospjeva a skupstina je pokazala da nije ništa bolja .Sram da bude prodatu opoziciju (koja se samo tako zove a u osnovi je masina za glasanje koja se prodala za par pozicija i zaposlenja svojih uhljeba i zbog toga ucjenjena impotentno djeluje i šuti ) !
. VEDRANA RUDAN BEZ DLAKE NA JEZIKU: HRVATI, Svi se je""te! https://goo.gl/4z1FOj http://tinyurl.com/hu7zwwj . . BORIS DEZULOVIC KOLUMNA: BOZE KUGE, GLADI I HRVATA https://goo.gl/P2Pe55 . BORIS DEZULOVIC OTVORENO O HRVATSKIM SPORTISTIMA VI STE OBICNI PIZDUNI.... http://tinyurl.com/zh9xapc .
našli vi u fašizmu nešto prigovarati ..
Pa ja, inace skupstina sluzi samo njima i za njihovu licnu promociju i interes, a narodu *ita !
moram da kazem.. ko radi taj i grijesi, kantonalna i granicna policija jesu pogrijesili a sve zbog lose komunikacije i ovakvog nam nakaradnog uredjenja u drzavi. oni jesu i ce da isprave svoje greske, da ubica bude na mjestu gdje treba da bude, al ubica sefovic nikada nece moc da ispravi svoju gresku, nikada nece moc da vrati unistene mlade zivote, sam ce bit demokratski osudjen na par godina.
@fantom slobode kako sam skontao uvest komunizam il serijat?
RAFALIZAM I RENESANSA DOKNE POGIDNE ZADNJI SDAOVAC JARANI MOJI