Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretrgli su se cuj dnevnica mamu vam neradnicku i lezihl***vicku..... lopovsku bar 1/3 plate do kraja mandata se trebate odreci
Vi da izdvojite sve dnevnice do kraja mandata za zrtve poplava ne biste se oprali za svoj dugogodisnji ne rad... Prema tome ovo vam niko nece uzeti kao neki veliki humani gest... Nego kao vasu duznost...
Sad ce vam izbori pa im ponovo dajte legitimitet.Rekli su da ce okrenuti list od ovih izbora,mozda bi im trebalo dati jos jednu sansu,to jest narednih pet godina.
Vi vlasti iz KS mozete komotno citavu platu odvojiti, ne bi ni osjetili a onim kome je potrebnoi koje je zahvatila ova nevolja svakako ce dobro doci!
...sudeći prema nekim dosadašnjim iskustvima, već od 10 maraka se primjećuju promjene na licu "darovatelja"...