Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko za 8. mart dobije cvijece na poklon a neko direktorsko mjesto u bolnici.
Bake - san svake hanume i san svake punice.
Pa nije mu babo djaba obecavao zlatne kasike... A naivni narod mislio da on to njima obecava, a on obecavao zlatne kasike za svoju familiju, naravno, zaboli nekoga qrac za narod...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vidi Bakirove hanume jest se uhljebila...
I eto sad ce sve budale povjerovati da Bakir Izetbegovic nije svoju uvazenu gospodu smjestio na ovako lijepu i isplativu funkciju.
Sve može,ne vidim razlog da ne bude univerzitetska,neka g-din Ganić otvori tamo medicinski fakultet,ali....................ako se u ime toga ukinu previsoke školarine na državnom medicinskom fakultetu.Vjerovatno nisu baš sva djeca koja su talentovana za medicinu imala sreću da se rode u bogatim porodicama.Neka se tamo zaposle profesorice sa istog-državnog fakulteta koje imaju običaj postavljati pitanja tipa:Šta radi vaš otac kolega? - majstor-Pa kolega šta vi onda radite na medicinskom fakultetu?
E. pa, Bakirovice nije sve kao što je negda bilo! Stani malo. Misliš li da si jedna jedina?
koji ste vi idioti!!! svi se okomili na sebiju koja budimo realni se bori za pravo dobru stvar!!! naime, glupani, u slucaju da je dobila status univerzitetske bolnice to bi znacilo otvaranje novog medicinskog fakulteta (ganicevog) koji bi sigurno značajno doprinjeo unapređenju zdravstva uopste. dragi moji glupani, to bi znacilo strucniju, bolju i sigurniju njegu sutra za(ne daj Boze) vas ili nekog vaseg. plitki balkanci izadjite iz tih svojih torova, procitajte nesto, pogledajte nesto glupani. sve sto znate je blatit. LEVATI!!!!
Ovo je prvenstveno vojna imovina tj vojna bolnica kakav je ovo način otimačine
svi koji su bili protiv je cisto iz stranackih primitivnih razloga...zato nam je sve nakaradno...ne samo bolnice i obrazovanje nego i sve ostalo...mozda da je otvorio kafanu sa plasticnim turbofolk damama ili shoping centar neki najnoviji mozda bi ga podrzali...al eto sad ne valja ni kada se univerziteti otvaraju...zato imamo dr. sanku ministra koji ne zna cestito ni pritisak izmjerit
Sebi Ja !
Nije džaba Svekar rekao kad je odlazio da ostavlja za naslijednika Rašinog šefa, a ovaj mu je obećao da će mu snahi, putem Raše, pokloniti bolnicu, fakultet.
Ako cemo biti iskreni, ona kao osoba nije zasluzila nesto vise.Ona nije nista doprinijela toj bolnici. Ona je preuzela mjesto covjeka, kojem idu sve zasluge.
Samo se vi zezajte. Napraviće Ejup sebi i bolnicu, pa šta če te onda.
kazu ejup ganic dao sebiji set zlatnih kasika , jer su ona i njen mlatimudan bakir oduvijek mastali da jedu zlatnim kasikama , a ona je za uzvrat pokusala da njemu ustupu prostor u drzavnoj ustanovi da otvori privatni faks i to medicinu .... eee ejpe ejupe kud te ne zadrzase u cuzi u engleskoj ....
*** ti mali cetnik sve u supak govno zeleno sdaovsko ... ti pojma nemas gdje si bio na treskavici u ratu pa da cujes sta je nama vojnicima govorio cime cemo jesti poslije rata mamu ti *** ... ti ces meni govoriti ko je cetnik sve ti *** maloumno govno jedno
*** ti kurton seselj sve sta si se zalijepio za njega ko muha na govno ..... a pod dva ja nit sam cetnik nit sam srbin ali ne volim aliju i sta je sad ne volim ga samo zato sto je prevario ovaj napaćeni narod
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a bolnica vlasnistvo SSNO u gruntu
Gospodja Izetbegovic ne racuna na novac iz budzeta, ali zato racuna na novac iz Ganicevog dzepa. Cudi me samo sto u clanku nije objavljeno sta su rekli predstavnici iz SDA. Ili su se mozda nakon silnog negodovanja jednostavno usutjeli?
Nama je nase najgore, zato nam i jeste ovako. Bolje nismo ni zasluzili.
satro univerzitetska,...................sebijina umobolnica
Kad ova bolnica kao sto je i receno bude na tercijarnom nivou onda se vec moze pricati o dodjeli naziva univerzitetska bolnica, do tad gosp. Izetbegovic zao mi je ali nista od toga.