Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hamoooooo pustaj tramvaje
I Zeljkovica upregnut da tramvaj povuce!
Treba još masu zahtjeva iznijeti Skupštinama kantona i Federacije koje će podržati ogromna većina ljudi. Plate upolsenika u javnom sektoeru se moraju dovesti na nivo koji mi građani možemo finansirati bez našeg zaduživanja , i zaduživanja naših budućih generacija. Taj zahtjev reba uputiti Fedralnom parlamentu i Vladi. Zapošljavanje u javnu službu mkora postati transparentnije i pravednije i to se lako da riješiti i tu ne treba pristanak nikakvih sindikata kao u prethodno navedenom zahtjevu. Kada nekom našem vlastelinu onda jedno dijete bude radilo u javnoj administarciji za 1.500 Km, adrugo bude na birou ili radilo za 500-600 KM , onda će i njemu doći u glavu da se stanje privrede mora mijenjati. Taj "zakinuti" će mu se na glavu popeti. Ovako nemaju senzibilitet za nepravdu jer je ona daleko od njih.
Na plenumu treba zahtijevati,da se kroz zakonsku regulativu ukinu :naknade za godišnji odmor_regres,topli obrok i naknada za prevoz,jer to niko nema izuzev zaposlenih u državnoj administraciji.
SBB NAPUSTIO SJEDNICU...KASNILI NA PLENUM, PA MORALI IZACI RANIJE
Bojane, Deny koji se ofarbao da bi zametnuo trag policiji hoćete li od sutra pustiti normalno odvijanje saobraćaja
Eto super sad nema razloga da se blokira saobracaj a ovi dokolicari sto su dolazili da se druze i mozda kakvu starku potkace nek se presele u Veliki park na klupe.
MAAAJKUuu loppvsku !!!!!!?
znaci pustit ce saobracaj da funkcionise normalno ili tek kad Bojan odobri
da se kladimo da ne mogu dobiti vise od 11 poz ili neg na komentar
Jeli se ovo Plenum zaduzi za 140 miliona KM za Kanton Sarajevo u 2014. godini. Svaka cast, samo ne bi bilo dobro da plenumsko rukovodstvo ovaj kredit uzima od MMF-a, bolje je od neke domace banke po komercijalnim kamatama.
*** li vam majku lopovsku svima od reda u ovoj skupstii *** vam materina bezobrazna i nekultura nepismena ,neradite posao kako treba i onako kako bi trebali medjusobno se prepucavate i govorite ko je kada dezertirao i ko je lopvov umjesto da raspravljate o pitanjima koja ste dobili na razmatranje na vama pali izgleda samo sila i nista drugojebm li ti dino,zukicu ,ademovicu ,fazlica,segmedina,havericu ,radeljasu i ostala bagro sve zivo i mrtvo za lijeka dali pare koje dobijatei kradete od nas ,novi premjer i ministri moraju biti nestranacki ljudi ,kozadra nema teorije i gotovo
Haloooo Fahrija Brabončić pobjegli ti puleni ali su ti stigli zahtjev usaglašeni u TORNJU sa tvoj Plenuma. Eee pa vi niste u stanju ni predložiti šta treba...
Sljedeci korak, plenum postaje politicka partija..Savez sa DF itd..
POZIV BH DIJASPORI NA BOJKOT FINANSIJSKI INSTITUCIJA BIH NOVADIJASPORA JAVNO POZIVA CIJELU BH DIJASPORU, USLJED SVIH DESAVANJA U BOSNI I HERCEGOVINI PROTEKLE 2 SEDMICE, DA PREUZME SVE NEOPHODNE EKONOMSKE MJERE DA SMAKNEMO CIJELU TESKO ”KRIMINALNU I KORUMPIRANU” POLITICKU ELITU S VLASTI U BOSNI I HERCEGOVINI, TAKO STO CEMO BLOKIRATI I POVUCI SVAV NAS KAPITAL IZ BOSNI I HERCEGOVINI (KOJI JE PREMA NASIM PROCJENAMA PREKO 2 MILIJARDE DOLARA). TAKODJER POZIVAMO NA REDUKCIJU U DOZNAKAMA U IZNOSU OD 50% U NAREDNIH 6 MJESECI ILI DOK SVA DRZAVNA MAFIJA SAMA NE SIDJE SA VLASTI. NA TURISTE KOJI SU PLANIRALI POSJETU BOSNI I HERCEGOVINI, PREDLAZEMO DA ODLOZE SVOJ ODMOR ZBOG NESIGURNE SITUACIJE U ZEMLJI. IZ POUZDANOG IZVORA MMF-A, NOVADIJASPORA SAZNAJE DA SU SVE TRANSE MMF-A PREMA BOSNI I HERCEGOVINI VRLO UPITNE I DA CE KOLAPS FINANSIJSKOG SISTEMA DOVESTI I DO NELIKVIDNOSTI BANAKA TE GUBITAK NOVCA STEDISA (SLICAN SLUCAJ KAO SA STEDISAMA U LJUBLJANSKOJ BANCI).
Vidi ovog kretena. Pa ne šalju Bakiru i Lagumdžiji nego svojoj familiji da preguraju lakše mjesec
DIJASPORA STEDI PARE U BOSNI I HERCEGOVINI. OD TIH PARA BANKE VARAJU KLIJENTE. BANKE MORAJU KOLAPSIRATI.
povećati udio mesa u ćevapima :) eto na šta su se sveli zahtjevi..pihh
Bravo za plenum samo udri bagru...