Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda ovo izlazi iz okvira ukusnog..ali ovo je sve opasnija prica....nije ovo samo interes stranih Ambasada da se Bosnjaci svedu na statistiku..ovdje je upitanju ili velika ucjena ..ili...velika prevelika zelja za dokzivanjem ne dokazanog..multi kulti je sada vec frdaa..kada znamo da je SDPe.da Dodiku cetvrtog u domu naroda..Covicu Federaciju Srbima i Hrvatima drzavu .gdjesu onda Bosnjaci..!?
nema federalne vlade bez vecine u domu naroda, jer dom naroda predlaze predsjednika odnosno potpredsjednika vlade i ko ima vecinu 13/23 moze blokirati imenovanje nove vlade kao sto je to cinio HDZ prethodne 4 godine, drugim rijecima - nezaobilazan je faktor pri formiranju vlade i svi koalicioni sporazumi padaju u vodu. 😀
sve legitimni Bošnjaci
Jesu bosnje nasjele.
Jesu bosnje nasjele.
Sto je ovim porasla cijena u zadnja dva mjeseca 😁😁😁😁😁
Samo polako i bež žurbe . Biće mesta u vagonu za sve !!!
Biće i šmrkova da vas osveži pred put . Ništa ne brinite !!!
Vidi slika sve za gulasa