Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast sanjani! Free Palestina :)
U manjim gradovima su bar Bosnjaci protestirali...u Sarajevu sve sami Arapi:S
danas me tako dobro na.g.uzio vladika Kačevenda, ahhh kako je bilo dobro dok je zakucavao svoj srpski ku.ra.c u moj židovski pakaš držeći me sledja za duge židovske solufe, jašući me kao magarca... ! bilo je veselo ko za Roš Hašana..
danas me tako dobro na.g.uzio vladika Kačevenda, ahhh kako je bilo dobro dok je zakucavao svoj srpski ku.ra.c u moj židovski pakaš držeći me sledja za duge židovske solufe, jašući me kao magarca... ! bilo je veselo ko za Roš Hašana..
danas me tako dobro na.g.uzio vladika Kačevenda, ahhh kako je bilo dobro dok je zakucavao svoj srpsku ku.ra.c u moj židovski pakaš držeći me sledja za duge židovske solufe !
Moji bosnjaci ili bosanci, kako vam je na volju. Vi kad ne vodite svoj, vodite tudji rat. Bolje vam je da izadjete na ulicu za bolji zivot u BiH protiv kriminala i korupcije, a ne za nesto sto je 1000 km dalje od BiH.
a i jeste za palestine divlji narod
Ovu vijest prenose svi svjetski mediji!
Citam sve ove komentare, i stvarno mi se gade! Neki ljudi stvarno nikad pameti nece doci, umjesto da svi zajedno se bore da sebi osiguraju lijep zivot, ne oni udaraju po nacionalisticikim glupostima! Pitam se samo sta ce s tim dobiti jer budimo realni ni jednoj strani nije sad nesto sjajno! Dok god je ovaca i usijanih glava nasi politicari u cijeloj BiH ce zadovoljno puniti svoje dzepove a narodu davati mrvice!!!
Vidi Sanjana,izgledaju 10 x evropskije i civiliziranije od istoga skupa u Sarajevu ?! Vidi se da su blize Evropi,jos da shvate da podupiru terorizam i bice skroz u redu.
Turkinja (@\"Bosnjakinja\"), a gdje ces ti to zivjeti u BiH, u Tomislavgradu ili Prnjavoru mozda? HAHAHAHAHAAHAHAHAH
I U PRIJEDORU BIH BIO PROTEST ALI TAMO JE RATNI ZLOCINAC GENCODINI NACELNIK
svi koji ne vole Bosnu,a zive u njoj ce kad tad morati otici,gdje ce voljeti,a Bošnjački narod ce zivjeti u slobodi svoje domovine,srbi su svakako strani element,doveden od strane Turaka kao radna snaga!
......./\\......... ___/__\\___.. \\.../......\\.../ .\\ /........\\./... ../\\........./\\... /__\\___ /__\\ ......\\.../...... .......\\./.......
I Muslimane iz BiH treba stavit na brod ovdje kod nas u Neumu te poslati u Gazu. SIGURAN SAM DA IMA DOVOLJNO MJESTA!
Do kada će te podržavati teroriste?
vidi se da si Bošnjakinja, nepismena...