Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda... Imam osjećaj da je namjerno izabrao Ford Fokus, da se naruga našim političarima i njihovim Audi, BMW itd...
Kad skoci cijena Focusa na piku hahha
ccc_haha...dobar!
A mogao je blokirati citav grad. Sramota je to sto se vozio u Fokusu. J asm musliman al ovo je fkt sramota i njegova i drzavna.
Jel 1.8 TDCI ili je benzin
Kao u inat svim balkanskim portalima i "novinarima" Papa se vozio u neoklopljenom vozilu u tako "nesigurnom" Sarajevu...
Ma ja lafo a iznutra PS3, LCD fazoni audio :P
Kako vas je samo lahko prevarit :D Kako ste naivni pa to nigdje nema,,
Skromnost je vrlina!
Sveti Papa, moje poštovanje! Pitam se da li bi i jedan član predsjedništva ove jadne zemlje sjeo u automobil kojim se vozi pravi pravcati Božiji čovjek. Papina skromnost je veličina a ne primitivci kao naše vođe.
ateksi Možda smo mala djeca...mala i glupa ali ograničena i i otrovana kao vi sigurno nismo. Poštujem svakog skromnog čovjeka, dakle ne samo Papu, ali nipošto ne poštujem članove federalne vlade koji ne izlaze iz preskupih blindiranih vozila, zgrnuše bogatstvo na uštrb običnog gladnog i jadnog čovjeka a svake nedelje idu u crkve i petkom na džume. Masa jadnog bosanskohercegovačkog naroda gladuje radi gore pomenutih i molim boga da se svi ukoče u crkvama (dok lažu Boga) i da se svi pokoče na kožicama kada petkom padaju na sedždu prigodom džume. Dakle vrh naše vlade je od katoličanstva i islama napravio lakrdiju da im dragi Bog-Allah vrati na najdražim.
selam papo...samo nisi toliko skroman,,, grad blokiran....
Focusu na piku cijena skocila 70%
Koliko je platio McDonalds platio reklamu na stubovima ispred predsjednistva..promocija zdrave hrane...:)
Demonstrirao je populizam..
Moj isti focus je sad skuplji za 2000€ Hvala ti Franjo nisam znao da ces mi ovako valjat u zivotu!
Ovaj Focus je meni najdraže i najbolje vozilo u kojem sam se vozio! PAPAS IN PIJAMAS rulzzz!
znaci sretna sam....samo PAPA I JA se vozimo u FORDU...
SVAKA ČAST PAPI ŠTO SE VOZA U FORDU KO U MOG ROĐAKA