Obilježavanje Dana nezavisnosti
11
Skoro hiljadu zvanica proslavilo 236. rođendan SAD-a
Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve ličnosti na slikama. Sve moj do mojega.
DODIK UHVAĆEN U KUHINJI AMBASADE KAKO KRADE PITU ! http://tinyurl.com/bvg89pq
Sav se olos skupio na jednom mjestu. Dok oni, koje smo MI, birali , zderu i uzivaju u rahatluku, zavadjeni narod, gladan i zedan, moli za posao i koru hljeba. fuj
hadzifejzovicu vidis po fraci kad se smije da je glup
Cestitke!! :)
Ciscenje snijega je bio njihov zadatak koji je zasluzio da bude spomenut u prvoj recenici obracanja... Jel\' se on ovo sprda s nama???
obavezno ponjeti vazelin radi lakšeg i kkvalitetnijeg uvlačenja u pakšu
Ne mogu da vjerujem da si ti napisao jedan normalan komentar. Lajkam
ameri su najobicniji bijednici.ugrozavaju nezavisnost i bezbjednost mnogih.samo pricaju,a lopovlucima se bave.gdje su oni prisutni,tu krv tece potocima.
\"NUTO FAHRE RADONCICA\", PRAVI PRIGLUPI NEPISMENI PECINSKI COVJEK...PO RUZNOCI MU JE JEDINO RAVNA ONA BUDALCIAN STIPE MESIC... KAO DA SU SE U ISTOJ PECINI OKOTILI. I KAO DA SU DJECA NILSKOG KONJA I HIJENE....UZAS........ NEGO FAAHRUDINE, OLI JOS CUVAS ONE BJELACE CHARAPE STO DONESE IZ SANDZAK...?
Ma nije to nista...MALA CIFRA.....SKORO HILJADU,... VECA JE CIFRA 4 MILIONA GLADNIH U BiH, JADNI izMETBEGOVIC SE SLOMI HRANECI IH babinim zlatnim kasikama
Dragi Gospodine Ambasadore: \'HAPSI SVE!\" Sve lopovi dosli, jadan covjek kad nema koga postenog da zovne, vidi se na covjeku da mu je muka. Ima da odpusti nekoga ko je napiso pozivnice. Bilo bi bolje da su doveli 850 ucenika osnovnih skola koji su imali odlicne uspjehe iz citave BIH.
Idol vam nacija sto vas truje i bez hljeba ostavlja, fuj !!!
Vidi Dode dodje u federaciju samo kada se jede i pije
sta covjek da kaze na ovo, politicke svinje se smiju i sprdaju ljudi, ne moze vise ovako...
mamu li vam masonsku....
ja ovoga radoncica tacno mu se vidi po faci da je narko diler