Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevezano za vakcine, kaze odraz prijateljstva Kine. One Kine sto je protiv rezolucije o genocidu, i sto sama cini genocid nad Ujgurima? Ja od njih oraha ne bih uzeo.
@skocko1 siiii to tiii Skocibusicu?? 🙈
Ujguri genocid?? Ko to kaze? Cnn, Fox, Bbc i ostala imperijalisticka bagra, jel to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo je svaku noc puno, guzve su velike, kafici puni, restorani puno, ulice pune, a takozvani virus se ne siri. Vjerujem da je tako i drugim dijelovima drzave. Zasto se onda vakcinisati protiv te gluposti?
Ovo ti je u rangu onog vica o Muji i prskanju. Kae sta radis Mujo? - Prscem sredstvo protiv krokodila. - Ali ovdje nema krokodila?! - Pa normalno da nema kad ja prscem.
Zato što su svi vani. Kad se uđe u kuće, biće druga priča....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neće da kažu koliko su koštale te vakcine? Kao molba proizvođača. Plačeno je javnim novcem imamo pravo da znamo koliko je koštalo bamdo!
Blokirali rezoluciju u UN u vezi Srebrenice, podrzali rezoluciju Rusije u vezi visokog predstavnika i onda Zamjenik kineskog ambasadora Miao Dake zjavioda je ovo pokazatelj tradicionalnog prijateljstva dvije zemlje.
Bravo! Svaka vam cast.Srbija uspjela vakcinisati 50% svog stanovnistva, a vi sem sadake niste uspjeli nabaviti 1 vakcinu.Ma svaka vam cast.
Ма шта Бисера каже!?
uzmes od kine pola miliona vakcina a da se kina pita sad bi nas ugasili kao Drzavu i Naror ljudi vakcinisi te se al bojkotuj te ovo kinesko smece od vakcine
Bojkot Kineskog Smeca !
Imam samo jednu dilemu. Dali on skače nakon sto ga dobro izbuše ili prvo skače dok ga ne uhvate pa ga onda buše?? Nikako da skontam...
Hvala Vucicu, vakcinisani na vrijeme. A ovih pola miliona moze novalic sebi i sebiji u guzu da stavi
Ovi kondomi sačekuju vakcine i održe press ,koje kretene mi trpimo pa to nema nigdje.
sletio avion pise. Ja mislio srusio se u sarajevo nedo bog
Izrael u 4 talasu sa od 63 posto zarazenih koji su primili 2 vakcine. Stani malo. Obecavano nam j da smo sa 2 vakcine sigurni. A ono suprotno. Sa 2 vakcine i zarazujemo druge i bivamo zarazeni.
u izraelskoj studiji, pfizer je oko 60% efikasan u prevenciji protiv zaraze od delta varijante, ono u čemu su vakcine dosta bolje je prevencija hospitalizacije i težih kliničkih slika
Ma ma**.
Ovom narodu nikad udovoljit. Prije par mjeseci kružili gradom, trazili ostavke sto nema vakcina, zahvaljivali se Srbiji na Astri a sad kad ima vakcina nema naroda u Zetri da se vakcinise istom tom Astrom. Trazili direktne nabavke a sad kad su dosle vakcine sad opet nesto ne valja. A da nisu kupljene na jesen bi bila frka sto nisu
Kinezi koji negiraju genocid nad bošnjacima, kinezi koji nam prodaju respiratore za ubijanje, kinezi koji nam prodaju vakcine...??? ...uz pomoć naše vlade. Da li Fadile nakon onih respiratora treba da vjerujemo u ove kineske vakcine. Da li nakon svega treba da vjerujemo vladi, Fadile...
Od kineske vakcine se smanji ćuna, ne pitajte kako znam