Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista brate de ti nama baci jednu donaciju i sve ce biti kao 84. jer mi neznamo nista stvorit bez svijetske sadake nazalost
I te donacije bi planule za sekund dok bi se svi rastalili, zato niko nece da ulozi ni marku u ovu drzavu jer zna kakvi smo lopovi.
Kod nas ima ona poslovica al mangupska, znam Te pusko kad si pistolj bila. Tako nas zna i evropa, pa niko nije lud da ulaze u vlagu brate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jebiga, nemaju svi Srbe ko mi ..
...tacno, bez Beograda i Srba ne bi Sarajevo olimpiske igre videlo... ali evo sad imate sanse pa organizujte u Federaciji i duple olimpiske... nego Dexter, da li u skorije vreme mozemo da ocekujemo tvoje ponovno aktiviranje, mislim da ti posao drvosece neide, a i imas ovde dosta pocencijalnog materijala za "resavanje"... :).
i njemci su nakon rata od 0 izgradili drzavu, al to je sad druga prica. srbi jesu krivi, ali jel nam to opravdanje za bahatost
nevjerovatan je!!
Za sve su smrdi krivi
ma dobro jest crno ali cinjenica je da olimpijska borilista propadaju odmah nakon olpijade.
Svaka ti čast momčino!!! KAPA DOLJE!!!
Niko nama nije kriv..dokazano je da smo i mi sami sebi mnogo štošta uništili..U stvari, mi se konstantno uništavamo i urušavamo kao društvo.. Možete li izdvojiti išta pozitivno, išta kvalitetno ovdje, sada..u BiH..Mi samo ne radimo ništa i sve oko sebe krivimo za sve.
e moj Joss, cijeli svijet je dopustio to sto si ti vidio ... Sarajevo kad se samo izgovori ima posebnu car !
da si ostao koji dan, dehidriro bi od suza.. il bi se ubio.
Nek da Bakir onu vrecu zlata da se to ponove napravi.
eto sto kaskamo 20 godina i tapkamo u mjesto, vidite ovih izjava...i onda ocekujemo nesto.. nas pojede zavist, ljubomora, "samo daj meni meni"
Akobogda bice to opet isto ko 84 god.
I Vučko je plakao! http://www.nkp.ba/wp-content/uploads/2014/02/vucko.jpg
Pa da neko organizuje exkurzije ljudi koji bi u satorima boravili samo da vide dio istorije svjetskog sporta, mogao bi zaraditi...ma nama je dobro kakvi smo.
@selma.jahić.750 Čudi me da se lopovi nisu toga dosajetili.