Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto ne stima, cuj dzaba kod njih, mozda parking bude 40 KM
Ovo je prvi put da oni daju nesto besplatno,i gle cuda,samo par dana prije ukidanja viza,svjesni su i oni da niko vise tamo ici nece,jer jeftinije dodje skijati u Trenu ili na Kronplacu gdje imate prave male gradove i stotine kilometara uredjenih staza,a ne par kilometara na tom smecu,nek vam sad skijaju gore samo ratni profiteri koji su pokupovali apartmane gore,a svakom normalnom nece pasti vise napamet Bjelsanica,Igman ili Jahorina,nego pravac Austrija,Italija,Frnacuska,Svicarska.... Zbogom ZOI klosariiiiiiii!!!!!!!
Nedime *Svaka Cast*
Vi stvarno niste normalni. Boze Sacuvaj!Ljudi su dali besplatno skijanje, a valjda ste toliko informisani da ste vec culi da je ove godine program otvaranja sezone isplanirao TURIZAM PLUS i FMOIT.Vise puta je to najavljivano i ide tri dana.Ne vrijedi objašnjavati!Vi kao volite Bjelašnicu a dajete komentare tipa da sunce nikad ne prestane da sija i da ne bude snijega.Idite onda ne na Jahorinu jer je i ona u BIH već na Kopaonik.tamo je sve besplatno ali baš sve! Ako necete na otvaranje pa i nemojte!
@iggy dabogda tebi hala kuca bila
Da bog da na bjelasnici sutra sunce upeklo 30 stepeni i nikad ne zaslo vise. pahulju snijega gore vise ne vidjeli nikad.
HAJD STO JE ZICA DJABA, AL KO CE MI DATI PARE ZA SKIJE I OPREMU???
Pa otkud vama nekim informacija da Jahorina radi. Ne ona je radila samo jedan dan u subotu i to prije 3 sedmice. Eto ko misli na Jahorinu u petak moze samo da ponese sanke sa sobom :D I ovi neki sto nesta pametuju(nesta besplatno-cudo stavili)jeli vam to sad nevalja.Pa da nije besplatno govorili bi sad ovdije u skupo.
Pa trebalo je da bude u srijedu al eto sad je u petak. Opet bolje sto je radni dan nego da je u subotu ili nedjelju pa da bude prevelika guzva pa da cekam na liftu 2 sata ili da se bojim dole da nekoga ne udarim od setaca.
PA ZNAJU LI DA JE PATAK RADNI DAN ??? :p
kakav ce biti grah??? ĆUĆE SE
Jos kad u petak na dnevniku bude mi dali djaba niko nece da dodje a sto li ahhhahaahah nego raja de neku peticiju da skontamo preko fb da smijenimo ove generale jel ko za ???
Dajte malo slika da parimo oci please
hoce li biti fudo backovic tj deen na vip partyu
ja cu doci radi graha
cuj bespltano i petak stave svaka cast ciganska! ali eto nek barem topovi prorade
Bas vav Hvala ZOI 84 na ovoj besplatnoj ponudi, Akobogda, odmah poslije Dzuma namaza, eto me gore.Cuo sam da je grah gzabe, a kobasica se posebno placa.