Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA, TAKO JE BILO I MILION PONOVNIH IZBORA IDEJNIH RJESENJA ZA MOST ISPRED ALU-A....
slažem se, tu baš fali jedna džamija, onako moderna, poput one u vogošći, sa svjetlećim minaretom...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, već se veselim još jednom obogaćenju našeg multikulturnog grada (k tomu još i glavnog grada) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ako treba da skupljamo pare, ja prvi dajem marku i po!
Kako bi inace oprali pare da ne placaju idejna rjesenja i nacrte takozvanim strucnjacima ;)
P moze jedna recimo dzamija da se postavi ili neki islamski trzni centar?!
kakvi uvjeti konkursa molim vas, da se postuje sve do sada uradjeno i planirano..pa sta ce obnavljati..plocice na platou i ismirglati tetu razapetu i nacrtati crte na prakingu...oni hoce legalizirat dosadasnje ublehe, pogotovo mrtve radnjice na vrhu koje su na nivou Sirana...hajmo mjenjat nesto ali da sve ostane kako jeste???!!! nema tog arhitekte koji ima rjesenje za nase lopove, pogledajte na sa-c temo o skenderiji i prijedloge za rekonstrukciju i komentare strucnih lica
Ja glasam da se na trgu izgradi dzamija!
pristiglo su četiri rada;odabir idejnog rješenja osnovni su ;početak radova je neizvestan; obnova trga zahtjeva ;odgođena za \'bolje vremena; Imaju li vasi suradnici zavrsenu osnovnu skolu?
trebalo bi jednu omanju dzamiju napraviti
Samo sve ofarbajte u zeleno i problem rijesen. Za ovo idejno rjesenje ne trazim nista. Admine supcino, popisam te za sve blokirane komentare. Pedercino lojava.
90% da ce unjatke nesto
ma vidjet cete kad izbori pocnu,sve ce biti gotovo,isto ko sa vilsome ni pola nisu zavrisili,a kofa dovrsili na izbore,eno otvorilili olimpijski bazen kad na izbore,a krov prokisnjava,a dimenzije fulane..
Ma Kecu uzeti, nek u staklu sve uradi ... :)
neki dan sam sasvim slucajno listala neku brosuru-magazin od prosle ili pretprosle godine ne znam tacno i bile su slike o buducem izgledu kompleksa skenderije-tacnije plato i okolne preipadajuce gradjevine, i sve super izgleda, listajuci to komentarisala sam sto jos niije to preslo u realizaciju kad kao sto vidim opet traze novo idejno rjesenje... nigdje veze izgleda da u sarajevu samo privatluk cvjeta-ko sta izgradi i izgradio je, grad i drzava nisu sposobni nizasta...
valjda ce je do 2050 obnoviti