Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je sto i sda i sdp isto misle, samo mjenjaju uloge. Jos ni jednom njihove plate i njihovim ljudima u administraciji nise dosle u pitanje i od tog istog mmf. Treba se narod dobro osvjestiti na sve ovo.
Ja sam veliki manager, jer nisam uspio potrošiti ni sve pare iz budžeta, koje su mi bile na raspolaganju u općini S.G.
TI SE ŠKALJIĆU UOPŠTE NE BI TREBAO NI JAVLJATI OBZIROM DA TVOJ RADONČIĆ IMA FOBIJU OD INVALIDA KOJI SU DIJELOVE TIJELA IZGUBILI BRANEĆI OVU ŠPRDAČINU OD DRŽAVE,OBZIROM DA ČOVJEK IZ AVAZA SAMO INVALIDE OTPUŠTA.ŠTA VI RATNI PROFITERI I PODRUMAŠI ZNATE ŠTA JE INVALID,ŠTA JE BORAC,I KAKO JE BEZ HLJEBA BITI,BOG VAM DAO PA DA I VI SAZNATE KAKO JE TO....
F.Š. =Šćepin isprdak!
Svim borcima , boracki dodatak, svima isti uslovi za penziju...osnovni uslov da je prpadnik oruzanih snaga RBiH od aprila 1992-1995...ne mogu u povoljniju penziju oni koji su se ukljucili u rat 1993 i 1994 god.
Davno sam ja rekao, SDA, SDP - ista meta, samo drugo odstojanje. Apsolutno sve isto rade, sve po istoj matrici: uhvati se vlasti, pozapošljavaj svoje na državne i budžetske jasle, po državnim firmama, upravnim odborima, državnoj administraciji, NVOima,....e onda sisaj pare iz budžeta, a zadužuj se kod MMFa. I ovo rade jako sinhronizovano i SDA i SDP. Nikakve razlike nema između njih, čak nemaju ni ideologiju nikakvu.
A-DA-NOOOOOOOOOOOO!!!!
Škaljiću pičxa ti mat-erina jesu ovi kad su te branili na Faletićima vodili računa o sebi ili o MMF, yebo ti četo sve prokleto
E baš je napaćeni Bošnjo, od svih naroda u bivšoj Yugi, najgore prošo...
Znači uzima se opet kredit da se kupi socijalni mir !! Svaka vlada isto radi a svi se pred izbore kunu da će biti bolje !! Nema više donacija ali ima MMF . Baš su dosjetljivi ovi naši političari :)
www.renesansnakraljevstva.com Zamisli... Budi te cvrkut ptica. Izlazis na ulicu i osjetis miris tek pecenog hljeba iz obliznje pekare. Pogledas oko sebe...renesansni grad. Kraljevina Bosna u 1461. godini. Krenes niz ulicu i zacujes skripu tkalackih strojeva. Vidis i izlog kovacke radnje, a u izlogu maceve, sljemove i sjajne oklope pravljene za bosanske vitezove. Na gradskoj trznici vidis ljude kako prodaju razne proizvode, od hrane do luksuznih dobara. Vidjet ces i arenu. Ljudi ispred nje se spremaju da okusaju snage, neki iz licnih razlog, a neki da bi osvojili srca prelijepih dama. Nastavljas dalje i odjednom ispred sebe ugledas velicanstveni dvorac. Vidjet ces strazare koji se trude napraviti mjesta za Bana koji izlazi na veliki gradski trg. Uci ces u obliznju krcmu, i dok ti krcmar sipa pivo ili kafu, razmisljat ces sta da postanes. Pekar, krojac, kovac... General ili Ban. Uvijek mozes postati i razbojnik, uzeti sav novac, i pobjeci sa voljenom.
Zaposlite te vojnike, a ne stavljajte je na sadaku kreditima MMFa i Svjetske banke jer taj novac nije na veresiju, već je na kamatu i mora se vratiti.
boracka udruzenja su godimama manipulisani od strane tihica i njegovih stranackih kolega, a izgleda da se jos nisu opametili i da ih slijepo slusaju
Ko mi ne lajka koment, celava mu majka !
Trebao bi ti Škaljiću povesti računa i o nezaposlenima i onima što rade na crno i onima što rade, a plate nemaju i onima što robuju za mizerne nadnice. To je tek vojska milionska vojska!