Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god ga vidim, Travnički fakultet mi u glavi...
Kaze Skaka: ne sjecam se gdje sam zavrsio Fakultet.TOP!!Koji pokvarenjak
šta je SDA učinila od tada? osim što se nakrala i uništila svoj djelić države
Sta je uradio Skaka u zadnja 3 mjeseca kao gradonacelnik:podijelio 100 maski i igrao se sa projektorom na Vijecnici. Samo cekam jos sliku Asima Sarajlica da postavi na vijecnicu. Bil hajr mozda i bude....
hajde, ba, Skakudine urbani seljoberu, skini nam se više sa spolovila..
Sramota je kako ti je Asim Sarajlic namjestio glasove za gradonacelnika!!!
Ima jako puno sramota na balkanu ali je najveca sto su nacionalisti i lopovi poput ovog skake izabrani za predstavnike naroda.
Nacionalisti su poceli rat, ubijali ljude u redu, na pijaci, na igralistu itd. , a opet narod doveo iste na vlasti koji bi sutra radili isto i slali narod u grob za "nacionalne", pardon mislio sam reci svoje interese.. Tako da jeste gore.
Znači da sda tužilaštvo nije dobro radilo
To jest sramota, al je I sramota što je klocina ko ti gradonačelnik Sarajeva.
@Infidel99 Bravo, jer da je gradonacelnik neki FGR iz SDP/NS, oni se sigurno ne bi oglasavali na danasnji dan, da nam se komsije slucajno ne uvrijede....... muuuuuurš
Moj paša,od 3 miliona granata poslatih sa okolnih brda na Sarajevo,srbi negiraju samo one koje su napravile masakre...
sramota je sto nisu svi zlocinci do sada procesuirani.......to samo govori da svako svog stiti SRAMOTA
pametnije ti je da se ne javljas
@AntonijeRambo Odyebaus
PRIKAŽI ODGOVORE (4)