Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskljucivost pokazuje da se nova vecina nema kome ,osim sebi samoj ,da se dokazuje.bez o/pozicije je to trla baba dlan da joj perođe dan.
Ma ovakve stvari netreba da nas iznenaduju,jer godinama oni to vec rade. Dnevnice idu a oni se nalaze na nekoj ljetnoj destinaciji na odmoru!! Dpbra je to formula koja im prolazi vec godinama \"ne radi a zaradi\".
Ja cirkusa ...komedija do jaja
otišli na more zato ih nema ...o sole mio
Gledaj ti ovih konjuzdrina. Oni ne bi dosli na sjednicu, ne bi radili, a primali bi platu.... Do kada cemo trpiti ove neradnike iz SDA i SBiH-a, Evo ih trpimo vec 22 godine, koliko jos?
Neka Salkin mali donese sve odluke, svakako hoće da bude mali Staljin.
bas iznenadjujuce...treba njih sve smijeniti i iskorijeniti kao stranke u bih