Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prpa ufatila, klupko se pocelo odmotavati polagano. bakire skrivanje u trezorima ti opet ne gine, jal u bosni, jal u turskoj ili dje vec
''- U javnosti je postojala verzija da Delalić traži milione maraka od SDA zato što je po njenom nalogu ubio srpskog svata i tako je počeo rat u BiH - istakao je Radončić'' http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=227940
grudva krenula
Građani traže da se Izetbegović vrati u trezor i oroči na 50 godina!
Na pomolu i oružani sukobi, bošnje protiv fahrinih pristalica
Sandzo Fahro sandzo Lekić i sipac keljimendi platili srbijanskoj mafiji, a izvršioci raseta strahinja imate i izjave rasetinog oca i supruge,cak i prepoznavanje na slici ko je donio pare,a razlog je zbog ucjene ,čelo je ucjenjivo radoncica za dokumntaciju
interesi su sada na vidjelu. Samo je pitanje kada će i kako letjeti glave. Ovo se nemože završiti sa mirom. Ješće oni jedni druge za doručak.
Cosa nostra na okupu
Ljudi moji istina boli, dok sam ja i meni slićni ostavljali zdravlje, živote ... da napravimo ovu BiH, oni su obezbjeđivali penzije, diplome..., po bijelome svjetu ili ovdje švercovali, krali donacije, jeftino za bespovratne kredite kupovali tuđe, otimali stanove poslovne prostore.... Jao kako može neko jadi iz mutvaka, zamjeriti što sada ima milione??????
Sukno im ga scepo do balcaka..
Kako god,ali ovaj Scepo "izvrce istinu" i pravi istoriju kako njemu odgovara preko njegovih novina.Znaci,mi u bivsoj Yugoslaviji cemo da vjerujemo Fahri (izdajniku i spijunu) da smo mi iscenirali i dali povoda za rat! Znaci,po njegovom,mi smo htjeli rat i da je Alija narucio ubistvo srpskog svata?! Da li normalan um u ovo moze povjerovati?! Da ima imalo pravne drzave,ovaj kreten bi bio optuzen za VELEIZDAJU i dobio bi dozivotnu kaznu zatvora!!!
Izgleda da ih je fahro dobro zadeverao cim vijecaju ko da je AVNOJ 😀😀😀
jeli istina da je ta ista bosnjacka mafija namjerno ostavila srebrenicane da ih pobije Ratko Mladic?
Što im Šćepo frku napravi ... Progovorio ljudina, sad će ga Bakir opet vratit u Centralni, samo ako se ovaj vrati u Saraj'vo . . .
gledam ove njuške, gledam ove banane .. jel' to baš najbolje u Bošnjaka?
nema ekonooomija muda sve da ispriča, mislim da tu ima itekakvih pikanterija
Fahro im je žestoko uzdrmao kavez. Ali po običaju ništa još nije izvijesno, kod Bošnjaka nikad ne znaš kako će okrenuti vodu. Možda će se još sutra opet grliti i ljubiti Fahro i Bakir.
ko eto SDA nije znao sta ovaj drugi je radio pa se sada " ibrete"
Fahrudine ti ga baš znaš zavuči :)