Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doci ce pocetkom Aprila,kad bude transa MMF-a na dnevnom redu,
A sto traziti od Inzka i bjelosvjetskih hohstaplera da ti urede kucu kad to mozes i sam.NEDAJI NOVAC OD MMF-A DODIKU I POLICIJI MU,SVE CES COVJECE DOBITI STO ZELIS.
http://ustavsrpske.blogspot.com/
nadam se da nikada vise nece doci majmuni dodickovi
Nista novo ali zato svakom treba odbiti od platekad nedodje na posao pa da vidim kako ce razmisljati.
uskratit pederima platu pa ces vidjeti kako ce visit tu dan i noc. hebo dodika, 5-6 milja je 5-6 milja...
Oplakuju SSP (Sporazum o Stabilizaciji i Pridruživanju)
@Sodoma Ti si bosanski Srbin i takav ćeš umrijeti. I ja sam iz Kantona Tuzla ili Kantona Sarajevo, ali sam iz BOSNE I HERCEGOVINE, tako i ti. NIJE U ŽIVOTIU UVJEK KAKO MI HOĆEMO, NAUČI TO SINKO. Ti si iz rs, ali si, PRIJE SVEGA iz BIH. Nego ti nikad nisi napustio svoju selendru, pa ti to nije došlo u glavu i ne znam da li si punoljetan, jer ako jesi onda možda imaš: LIČNU KARTU sa nazivom države Bosna i Hercegovina, PASOŠ sa nazivom države Bosna i Hercegovina VOZAČKU DOZVOLU sa nazivom države Bosna i Hercegovina SAOBRĆAJNU DOZVOLU sa nazivom države Bosna i Hercegovina TABLICE sa nazivom države Bosna i Hercegovina itd. Ti kao nešto ne želiš, ti kao nešto važan, ko te pita !? Jedino možeš da živiš svoju iluziju na klix - u kako si ti i tvoj bijedni život nešto važni, te da liječiš frustracije nevažne individue.
Onom Sadiku Ahmetovicu treba zabraniti bavljenje politikom !
Ko je glavni nad OSA ,taj je glavni i u SIPA-i. Svaka čast SDA što je "pucala" na ovo mjesto jer dosta je SIPA ganjala Bošnjake !
diverzija-pervezija - tebi jbm mater srpsku što si udario dislike.
Vazda isto
@Sodoma Ti si bosanski Srbin i takav ćeš umrijeti. I ja sam iz Kantona Tuzla ili Kantona Sarajevo, ali sam iz BOSNE I HERCEGOVINE, tako i ti. NIJE U ŽIVOTIU UVJEK KAKO MI HOĆEMO, NAUČI TO SINKO. Ti si iz rs, ali si, PRIJE SVEGA iz BIH. Nego ti nikad nisi napustio svoju selendru, pa ti to nije došlo u glavu i ne zna da li si punoljetan, jer ako jesi onda možda imaš: LIČNU KARTU sa nazivom države Bosna i Hercegovina, PASOŠ sa nazivom države Bosna i Hercegovina VOZAČKU DOZVOLU sa nazivom države Bosna i Hercegovina SAOBRĆAJNU DOZVOLU sa nazivom države Bosna i Hercegovina TABLICE sa nazivom države Bosna i Hercegovina itd. Ti kao nešto ne želiš, ti kao nešto važan, ko te pita !? Jedino možeš da živiš svoju iluziju na klix - u kako si ti i tvoj bijedni život nešto važni, te da liječiš frustracije nevažne individue.
Za svaki dan izostajanja jednostavno odbiti od plata. poslije 3 izostanka nabiti neku kaznu zbog kocenja drzave i mirna bosna. dosli bi onda svi najkasnije za heftu i turili svoje debele guzice u udobne fotelje
Al' ce uredno dobiti pare kao da su prisustvovali... DEBILI
Koji cirkus ..
...sta vam je ba..morate odrzati sjednicu ...uskoro se mora usvojiti budjet a vi tako _
Naučili ovi iz SNSD guzovače. Ovakva vrsta blokade, samo zato što nije po njihovom, može im se obit o glavu.
@ziganteli Dom naroda mora da postoji, ali i mehanizmi da se mogu zaobići ovakve blokade. Npr.. Ako neko blokira državu svojevoljnim nedolaskom na sjednice Doma više od 2 puta, onda je kvorum validan i legitiman i bez njih. Ma kakav je to način, ne dolazit na sjednice i primat plaću i to zbog honorara u nekoj komisiji. Ima načina i te mehanizme treba ugraditi da se ovakve besmislene i huliganske blokade spriječe.
@ziganteli Nije tačno, već je to "ljepota" ovako ustrojene države. Problem je u ustroju, zašto Srbi u Crnoj Gori, a 30 % , ne mogu blokurati volju legitimne većine. Slično je i u Makedoniji sa Albancima i oni ne mogu da blokiraju. Sve su to višenacionalne države ! To je samo specijalitet za Bosnu i to se mora promjenit na način da niko zaista ne bude ugrožen, a da sistem funkcionira, a ne da se svak poziva na ugroženost kako mupadne na pamet.