Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je davno trebalo uraditi, da sjedište grada bude u nekoj reprezentativnoj zgradi.
Još jedna poražavajuća praksa iz komunizma doživjela svoj kraj.
To da se Skaka moze ko papa s balkona obratiti pucanstvu.
Skau treba golom guzicom na vatru,hahaha.Da prizna gdje je kupio diplomu
Vidim da moj post ostaje blokiran, pa ću pojednostaviti: Najzad će i SDA i prvorođeni-prijestolonasljednik od milja: '' Moj babo je, moj babo je'', imati ''svoj balkon''. Nije do Skake nego do riđobra-GA-dog, ''rušitelja Bosne (BiH), bosanstva i Bošnjaka''.
Kad imamo gospodina ''Moj Babo je, moj Babo'' je onda je tu negdje i gospodin ''Moj Dedo je, moj Dedo je''. PS: Ne mislim na Dedu koji je bio berber ( po očevoj liniji ) nego na Dedu po majčinoj liniji ( I.K., koji se bavio ''filozofskim razmatranjima'' sa Babom u mraku '' tabačkog mesdžida'' u organizaciji starih MM. )
@Hamoponovouredu Šta je ne sviđa se administratoru i kontroloru administratota i kontroloru-kontrolora administratora Hamin post ?
Saće borac protiv antifašizma biti uz simbol borbe protiv fašizma. Skaka je tipičan sda- ovski kadar, neznalica na važnoj funkciji.
Skaka:"Gradonačelnik i gradska uprava će konačno raditi u zgradi kakva nam i dolikuje, tj. Svrzinoj kući. Zgrada u kojoj smo dosada bili, tj. Zemljaski muzej,nije bila adekvatna".
Pravo mjesto za gradsku upravu.
Ubjedljivo najbolji čovjek Grada Sarajeva Abdulah Skaka!
Iskreno se nadam da će ovaj Skaka ostati i sljedeći mandat na mjestu gradonačelnika, jer ako iko zaslužuje ovu funkciju onda je to on!
Bravo za Skaku.
Ovo se trebalo još davno uraditi. Vjerujem da će je Skaka urediti baš onako kako ova zgrada i zaslužuje!
Gradonačelnik i zaslužuje ovakvo mjesto!
Pa i treba prvi covjek Sarajeva da sjedi u nekoj normalnoj gradjevini a poznavajuci Skaku napravit ce cudo od oovo objekta
da moze skoknut vazda negdje na kafu. zamisli da gradonacelnik sjedi negdje na alipasinom?!