Ocjena političkih lidera
0
Sjedinjene Američke Države se vratile u BiH
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SpaceFucker ne seri....... Evo nisu se mjesali od bombardovanja Srbije i sta su ti tvoji lokalci promijenili za ovih 14 godina od prestanka rata? Nakrali se a narod sve gladniji i gladniji. Dosta vise te papanse politike da svi nesto hoce da nas prevare i pokore, a i ako jeste tako, radje da mi Amer vlada nego Rus preko Srbije. A sto se tice pljacke BiH imovine, nemaju oni vise sta ukrasti kad su ti Slovenci, Hrvati i Srbi vec kolonizirali zemlju sa svojim Merkatorima, Konzumima itd..... Lave, izganjaj vizu pa izadju malo da vidis kako istatak svijeta zivi pa ces tek onda shvatiti u kakvoj ka***i od zemlje zivis.
usao se dodik, pa kad je skont\'o da nece biti smjene (jos), relaksiran se vratio u laktase
Da, SAD su se konačno vratili u BIH i tu će zauvijek ostati , pa bilo to nekom drago ili ne. Gosp. Biden nam je sve jasno rekao. Potvrdio je i ko je a g r e s o r. Nek\' se sad politicari presaberu. Ali je neosporno da se sad nece moći živjeti od jadnog ljigavca Tihića. Pa Biden je istakao samo njegov angažman oko Brčkog, a on bjednik misli da je najbolji. Tihić je mali bjednik iz Šamca, kojem da nije bilo rata, i dalje bi bio i ostao u provinciji i bio ništa. Tako vam je to.
u bosni se osjecaju najsigurnijim...dovoljan dokaz. najveca us ambasada u JI evropi je u sa. od temelja do krova nova i njihova. dovoljan dokaz za one koji misle:))))) sto kaze \"stivo\" iz 7. stoljeca
Da, Amerika u Bosni - hahaha. Mozda, ali ako potvrde naftu onda ce doci da nas brane od svemiraca... Dajte ba...
Sta ce nam ovaj Biden? Zar niste bili prisutni kad je izjavio da je najveci cionista u svojoj partiji? U Americi je obican ratni huskac koji smatra da Izrael ima pravo da unistava sve pred sobom, a na Balkanu se kao fol brine za muslimane i njihova prava. On je obican AIPAC papak (Puppet) iza kojeg stoji Bilderberg Group, CFR, i ostali djavoli koji rade za NEW WORLD ORDER! Nedavno smo izasli na ulice protiv Izraelskog agresora, a docekujemo Bidena kao spasitelja drzave. Mi sami ne znamo sta hocemo, toliko smo zaglupljeni i zatrovani propagandom.
Djeco draga,dolazimo u miru da vam kazemo da se nastavite ponasati u skladu sa melodijama nase frule,Srbiji tj rusiji porucujemo da nas ne iritrate jer smo mi glavni,narodu BIH porucujemo:Dobicete jos banaka,kamate ce ovaj put btiti super prave Americke..nazalost moramo vam priopciti da drzavna infrastuktura je vec odavno nasa i da se nebrinete.Ukrast ooops pardon kupiti cemo svu zdravu hranu....treba nam i vode, kod nas ima al nije kao vasa planinska prava ;).dobit cete i vakcine protiv svinjske gripe,a lijekovi ce biti standardno jeftini,sad ce svaki penzioner moci kupiti tablu artana,da lakse preboli tj ode na onaj svijet.Do drugog javljanja pozdravlja vas vas OB(M)ana i Richard Hoolbruk te moja \"nevina\" administracija na celu sa *ebacima sa Wall Street-a.Puno vas ljubi i *uzi vas presjednik.
Stize \"Vezir\"iz Wasingtona. Nosi \"Arzmehzar\" pismo u Bosansko Hercegovacko Srbijanski \"vilajet\". Ko ne slusa,dobice svileni gajtan. Igrale se delije,na sred Bosno-Srbije sitno kolo do kola culo se do Bristola. Isto kao pre. Salju se dijeca u vise \"ckole\" u brisel il Wasington,dok njihove \"Baabe\" karaju sitnu raju. E neka mi samo neko kaze da smo evolirali. Mi smo veliko \"dinarsko\" pleme. Podeljeno na Harvache,Bosnikuse,Srbikuse. A mi Srbikusi imamo i okorele \"Krmanchi\" indijance. Sada ce Kauboji da nas dovedu u red. Dace nam Viskija \"vatrene vode\" da pijemo. AjAjAjAjAjAj. Umro nam veliki poglavica kome smo gradili Toteme-Tito! Ajajajajajaja.
Iza ove suplje price vjerovatno slijedi jak orkan koji ce da promjeni postojece stanje, tj. da dovede i izvede do kraja planove SAD na ovim jadnim balkanskim prostorima. Naime, velikih ocekivanja netreba da bude u smislu da ce raji biti sta bolje ili mozda lakse zivjeti na ovim prostorim. Nama ne preostaje nisto drugo nego sto smo i do sada radili a to je da se nekih 50-tak godina trpimo dok nam ne prekipi a onda jedni na druge nasrnemo pa opet ispocetka. Balkan ko balkan nikom nije drag
www.hercegbosna.org/forum/ pozvani su umjereni bošnjaci-muslimani, ostali će bit banirani. ;)
bolje da nam nisu dolazili, evo sr*nja opet