Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bijeljina - sreco moja, samo ti meni uzivaj u opterecenosti svojom nacijom i nacionalizmom...i nemas pojma ko su moji predaci i sta su bili, zato uzivaj u svojoj avliji, i nemoj se oko moje opterecivati toliko nebitnim stvarima, ima puno ljepsih stvari u zivotu i postoji svijet izvan tvojim mentalnih nacionalistickih granica...
Ukidajte komentare idioti sa-x. Sa ovakvim komentarisanjem samo jos vise mrzanje pravite...
interesantno koliko se lokalci upinju da pokazu koliko su bolji od \"dr.ugih\" lokalnih dripaca. ljudi dragi, vjerujte mi na rijec - nikakve ja razlike ne vidim medju vama, kada gledam vase komentare. sve jadno i neobrazovano, ali itekako zadojeno.
Poslje Tita, Nato!
mazlemani, jel\' vam fali tito? da vam da sadake i dzabane.
NARODI EX-JUGOSLAVIJE - IDEMO U EU .... KO ZADNJI GOVNO.. I LOVE YOU ALL TITO
poznatiji kao tito
da da poznati zlikovac i djeco ubica
Raifu Dizdarevicu svaka cast..OSTAO JE ONO STO JE UVIJEK BIO PARTIZAN I JUGOSLOVEN.. TAKODJE I STJEPANU MESICU SVAKA CAST I ON JE OSTAO ONO STO EJ UVIJEK BIO USTA-SA I NACI-STA.. A STO SE TICE TITA OVO DJUB-RE MESIC NE BI TREBALO DA POMINJE NJEGOVO IME JER JE ON PORUSIO ONO STO JE TITO STVORIO I NAROD SKORO POLA DECENIJE CUVAO...
Kako je Tile rjesavao ovakve...brale moj...ali nije do kraja, vidim. Sve je to trebalo iscerati napolje.
je..bo vas tito u s.upak a tebe posebno martine bell, ko.nju jedan glu.pi
Danas gledam na tv Tita. Neka njegova putovanja i kako su ga docekivali i stranci i domaci, ludilo. Inace, mnogim strancima i stranim drzavama je Jugoslavija bila uzor, nesto zaista dobro i sto su i sami zeljeli a nisu mogli ostvariti. Kome ste vi uzor? Samo se najeze svi kad cuju za vas, a nakon pet minuta vec misle da si Poljak ili Ceh? Ma, hajde molim te...primjer svega loseg na svijetu sto se desava!!!
Vi ste pogrijesili, razumije on odlicno. Tjesite se vi koliko hocete, a sta je nesto sto ima svoju vladu, skupstinu, budzet?
poserem vam se na mezarja bolesnjacko musliajmunska u srebrenici, tamo je ucinjenoi plemenito djelo, jer je svijet bolje mjesto bez svih bolesnjaka koje smo ulovili u srebrenici ljeto devedesetpeto :)
@ Avatar, Bosanska teritorija preko Drine, ostrva ? :))) TITA ti mojne nas zasmijavati!!!