Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademik,pa materi ti svojoj covjek bio koliko se napisa bezeeee
Vi niste partizani,fašizam nismo pobijedili,on se pritajio i pomeo nas iz istorije.A vi isti zlotvori,sad dolazite,da se rugate našoj borbi i žrtvi,na sramotu čitavom svijetu.
nek je slava nasim poginulim borcima 13ss-U
OVDJE DE_BILU SV_INJSKI KOLIKO VIDIM GROKCES SAMO TI !!!!!!
@Teks......da cobane mi smo svoje pocistili davno.....i nije mi jasno ja o obiljezjima a ti o terorizmu......sve seljobersko dodikovska prica.....koji terorizam krkane......navedi mi jedan primjer u svom blentitetu genocidnom da vam je neko nesto digao u zrak......ne mozes naravno ce-to.....jedini koji su sve dizali u zrak oko sebe ste vi genocidasi !!!!!! i pusti sde te suplje o terorizmu !!!!! uostalom sta je to terorizam.......to ga ima vise u citavoj EU nego u Bosni.......ali to vama cobanima ne odgovara.....vi ga hocete pa makar I nazor.....da bi poslije mogli sm-rditi......a pizdite jer znate da mi nismo takvi !!!!!! i kao sto rekoh sm-rdo genocidni kod nas u federaciji niko ne nosi nikakva fa-si-sticka obiljezja osim poneki skutor......to su oni sa kojima vas sad kao veze nekakva ljubav......i kojima ne brojite sto su bile us-tase.........dok je kod vas ce-tni-cka odora sastavni dio folklora !!!! Ps a sto se tice nekakvog crijeva....znamo ko je to i to genocidno gy-zno crijevo !
Ma vlaska posla
RESPECT za jednu od najvecih bitaka za zastitu SRPSKOG naroda od strane fasista i domacih i stranih .. na zalost dosta muslimana je bilo ukljuceno u razne crne legije .. a hrvati su bili sto posto .. jedino sto je negativno, je da su srbi, to poksuali da osvete 91 a ne 45 .. znaci 42 antifasitit a 92 fasisti, u dve generacije
\"kod nas nigdje ni za rata ni poslije nije nosio nikakva ni us-ta-ska ni handzar obiljezja.\" ma sta rece?! :D samo se vi bavite terorizmom, a bosna ce da zavrsi ko kipar, zbogom zohari iz guznog crijeva!
@SK-TIA.......cuj razjebimo.........i poslije toga smrt nacionalizmu.....hajde ti mo-ronu malo skoluj se !!!!!! Ako je sta frankestajn u ovoj drzavi to ste vi sa vasim genocidnim blentitetom.........i da cobani razjasnimo jos jednu stvar......mi smo se u zadnjem ratu branili a vi ste sve redom palili i plja-ckali ....rusili.......kl-a-li i to noseci u pocetku petokrake stidljivo pored onih sa subarama......a onda ste uniforme presvukli opet i pokazali svoje pravo fa-si-sticko ce-tni-cko lice.....dok kod nas nigdje ni za rata ni poslije nije nosio nikakva ni us-ta-ska ni handzar obiljezja......niti sta takvo velicao.......mozete ovdje na glavi dubiti ali ste genocidni i to cete ostati......a ne zovemo vas samo mi tako vec citav svijet zna ko ste i sta ste.!!!!! RS=GENOCID
Kozara je bila osveta za četničke pokolje u istočnoj bosni
a, kolega danas nosi cetnicku uniformu...ona od nekidan, sa ljudskim pravima, mu je na pranju
sk-tia burazeru, niko nas narod ne zove genocidnim, osim onih naroda koji stvarno nose genocid na dusi ovaj majmun gore uporedjuje ruandu u bosnu... u bosni se \"genocidom\" zove 8.000 vojnika koji se pod oruzjem probijaju kroz RS i izginu, a u ruandi za 100 dana unisteno 800.000 ljudi. To je stotinu srebrenica, jedna svaki dan. Kako ga nije sramota srebrenicu nazvati genocidom? SMRT FRANKENSTAJN DRZAVI, SLOBODA ZA SRBE!
\"On je naveo da su evropske vrijednosti - demokratija, sloboda izbora, nedopustivost nametanja tuđih odluka i slobodna saradnja utemeljene tokom Drugog svjetskog rata.\" srbi i rusi pricaju o slobodi i demokratiji - oj zemljo otvori se
TRAGIČNO JE KADA SE SAMO U OVIM RIJETKIM TRENUCIMA PODSJEĆAMO SKORO 100% SRPSKIH ŽRTAVA KOJE SU PALE DA SE STVORI NOVA SLOBODNA DRŽAVA, A ONDA SE PAR DECENIJA KASNIJE OPTUŽUJE TAJ NAROD DA JE GENOCIDAN!? MOJA KOZARSKA DUBICA JE IZGUBILA U RATU 54% STANOVNIŠTVA ŠTO JE NAJVIŠE U SVIJETU, A DANAS NAS ZOVU GENOCIDNIM ZBOG 7 000 U SREBRENICI, A MALO OPRIJE TOGA U ISTOM KRAJU NASER ORIĆ UBIO 3 500 SRBA. RAZJEBIMO OVU FRANKENŠTAJN DRŽAVU! POZDRAV IZ DUBICE! SMRT NACIONALIZMU!
pa jeste, kako vi nas 41-ve tako i mi vas 91-ve... a ne svidja ti se kad tebe \"neduznog\" neko napadne?... a 41-va ti nije smetala?