Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je dijeteta.. al drogba i ajdin su u pravu sve oko denisa je postao cirkus vise
slažem se sa drogbom.. žao mi je denisa, al mi ga je žao isto kao i svih ostalih nedužno stradalih u sarajevu, ni manje ni više.. što se tiče ovog slučaja mislim da se žali puno više nego za drugima samo iz kompleksa, samo sa namjerom odbrane multi-kulti-svačega.. šta bi sa staricom koju onako surovo zapališe? šta bi sa svima ostalima? da je Bošnjak izboden u tramvaju ne bi bilo ovoliko pompe.. pa još kao traže da se ulica nazove po denisu?! ma daj.. kompleksaši jedni
Hajde odjebite vise sa tim balavcem, prozirni ste previse, da je djetetu bilo ime Ahmed ili Mustafa ne bi niko ni pisno, zao mi je djecaka ali mi nije zao ove bagre nahuskane od FTV i Oslobodjenja!!Mars!
Poslije podrske Denisu predlazem da sutra u isto vrijeme pruzimo podrsku Deda Mrazu koga je strasna muslimanka Arzija ubila uz pomoc strasnog Cerica!
Jadni Mrljavac nije huda ni svjestan koliko ga koriste ovi crveni islamofobisti...ispade hudnik vrjedniji od stotina hiljada sehida samo zato sto mu je ime Denis, majka katolkinja po smrti oca prediva prezime Denisu, Denis ide u katolicku skolu, Denisa ubode drugo djete koje je vjerovatno bosnjak...ostalo je vec historija, poziv na linc Semihe i Taje, kriv je cak i reis i Alija i svi....
Svi smo moralno odgovorni da se pojavimo na okupu !!!! stoga nek je stid onih koji se ne pojave ...