Radmanović rezimira 2008.
0
Situacijom u BiH ne možemo biti nezadovoljni
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tip nije normalan, ne mozemo biti nezadovoljni! Pa daj nek mi neko kaze ko je ovaj lik iz filmova i kako nikad nisam gledao njegove filmove. Mozda ako neko zna koji naslov nek mi se javi, rado cu mu platiti u cetvrtak.
Pa ljudi ovo su stvarno sve konj do konja. Ili se oni prave ludi ili su stvarno ludi. A nama preostaje samo da čekamo toplija vremena. Gdje ćeš sad na ulice . Dolaze rani praznici a i proladno je. Sačekaćemo tamo mart, april iduće godine jer sad je stvarno ladno. Onima u Grčkoj je mnogo toplije oni su dosta južnije. Lp
PA KONJINO JEDNA NE MOŽEŠ TI BITI NEZADOVOLJAN KAD SI U PREDSJEDNIŠTVU!!!! Pitaj obični narod, neka ti narod odgovori na to pitanje majmune truhli!