Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ono dodik u vodi...
E hoćete li vi biti muslimani, katolici, pravoslavci - ovo vas zadesi. Pogledajmo u Izraelu tamo je med i mlijeko, samo imaju malo problema sa palestinskim teroristima ali to se puškom rješava, druge nema. Živi Izrael i živjela Zenica. Robijaši i Čelik do groba, a i poslije ako treba. Pozdrav iz zeničkog ITC-a.
vlada treba sve resurse poslati tamo,mašineriju i ukloniti stoku,vodu i pomoći ljudima
ljudi ovo treba iskoristiti za potpuno uništenje republike četničke. Oni su vise nastradali i sad je isto rijeka prilika da se iz more glađu. znaci nista im iz budžeta ne platiti i početka će ili će iseliti.
Sandzo , razguli u domovinu !!