Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi što redovno ostavljaju komentare po sa-x smatraju se kao pametnim, heh. Kad već imate priliku da napišete nešto onda budite realni i fakat pametni, ne provaljujte se bezveze!
uglavnom je tu rijec o bosnjackoj djeci, pa kada njihovim politicarima i glasacima nije stalo do mira na ovim podrucjima, onda nece ni drugi lomiti glavu za njima.... Federacija ( dio zvani Bosnjakistan) je vec odavno izoliran u regiji, sa tendecijom daljnje samoizolacije....
ah jadan ti...kupili ti tamburicu ah potpuno te razumijem sto si tako isfrustriran j bg u nesto se udarati mora
Siromastvo i bijeda Bosnom i Hercegovinom a za to vrijeme dodik pumpa naftu s ruskim kompanijama... Jeste ovce gradjani i politicari Bosne i Hercegovine...!!!
bice bolje kad udjemo u EU