Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAM I STID NEK JE OVIH PRIMITIVNIH NAŠIH POLITIČARA KOJI VEĆ OD 2009. GODINE NE DONOSE ZAKON O ŠUMAMA U FBIH. TIME POKAZUJU SAMO DA SU SAUČESNICI U OPŠTOJ PLJAČKI ŠUMA. TZV MINISTARSTVA ŠUMARSTVA U OVIM UVJETIMA TREBA I ZATVORITI JER NE RADE NIŠTA OSIM ŠTO MIRNO POSMATRAJU PLJAČKU ŠUMA. SIPA I POLICIJA KAO I TUŽILAŠTVO I SUDOVI SU SAUČESNICI U TOJ PLJAČKI. ZA NAŠU DJECU NEĆE OSTATI NITI DRVO A KAMOLI ŠUMA I VODA.
Kako kod nas nestaju najlakše,sve neke pilane koje su povezane sa političarima i tako lakše nastupaju na tržištima.Balvani se sijeku,sve ide za Austriju,Italiju,a država ne istražuje ništa i ne naplaćuje.Ovim se trebaju pozabaviti i Sipa,FUP,Mup RS!!!