Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocetak bh.svemirskog programa..moj prijedlog da nasa Lajka budu trenutni vlastodrsci :)
...lajka se vratila :)
Polahko bice jos programa npr Kolumbija...gdje bi ponovo istu elitu mogli poslati kad im se svemir osladi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hoće li se nebeski narod otisnuti ka mesecu?
...otisnucemo se, samo ne ka mesecu, vec ka suncu, kao brat Ikar... mesec ostavljamo vama, valjda tamo nece biti majorizacije i Bejha... :).
doktore pa znaš kako je dr. tudman govorio gdje je jedna srpska baba...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
HaHaHaHa..
ih, kad ikad su Bosnje lansirale burek u svemir, ja mislim ima 5-6 godina od toga
Vidi krsta u kadru! koji su ovo fanatici fakat...
Lansirajte politicare u svemir nek tamo propagiraju "U korupciji je snaga" , "Drzava za pracovjeka", " 100 % nista".
ovaj novinar se ubio za nadrealista....hahaha
Burek u svemiru, maj 2013.: http://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/sarajlije-ostvarile-san-nadrealista-burek-uspjesno-poslan-u-svemir/130526045
svaka cast, momci!
lažete.da ste se rekli da su iz međugorja ja bih vam povjerovao.
sace i nase bosnje lansirat jednu od onih nekoliko miliona instaliranih raketa, tj. dzamija. makar iz 1 od ona 2 legendarna entiteta.
I ja sam davno vec spominjo da bi Siroki trebao biti Kraljevina ili tako drzava za sebe kao Monaco...svestrani su,mentalitet potpuno drugaciji nego kod ostatka BiH dosta mala sredina od 30.000 a svugdje ih ima i u toliko svera dobri a poznati u regiji pa i sire po sportu i gospodarstvu Sve kuce tamo imaju fasade,uredjene okucnice i dobra auta al sto jee trebaju priznat da im je centar grada ruzan (samo to) NASA ih je vec kontaktirala i nadam se da ce suradjivati uspjesno i da ce i dakje uspjesno spustai letjelicu s ovolikom preciznoscu
Kako nece imati fasade kada nisu vidjeli rata a Franjo ih financirao iz budeta Hrvatske 10 godina.
Uredu,nije ga bilo ko u Mostaru ali ne mozes rec da i tamo nije biko rata....Siroki je takodjer granatiran ali u manjim kolicinama i ima poginulih,,,u to vrijeme Siroki nije bio vazno stratesko mijesto tako da i nije biko u cilju da se "slomi" uostalom zasto prelazis sada na te ratne scene i tu neku proslost i nacionalizam???
Ja kad se napušim trave iz Širokog Brijega letim višlje od tog usranog balona :)
Mozda nisu jos culi za Google Earth ??!!!
SVAKA CAST MOMCI SAMO NASTAVITE DALJE I NADAM SE DACE VAS I DRZAVA FINANCIJSKI POMOCI
Shcutors in the space.
Ero s onog svijeta...