Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne lazemo, znamo svi na sta nas podsjeca nazalost
Bolje voda nego granate najezim se na zvuk ove sirene
Gledam na al dzaziri kako golf 2 piči lroz onu vodu na cesti, kao tenk ide, a ove ćundare sa audijima, bemveima i mercedesima sa niskoprofilnim gumama mogu da ga puše !
jel SIRENA doplivala odakle, iz crnog mora možda preko dunava i save došla? Čuj sirena, pu gamadi nepismena!
Sanski Most je dobio dosta love za sanaciju stete od poplava, raskopajte malo pa vidite gdje su utrosena, za gradnju preventivne odbrane ili asfaltiranje putica? Poslije je na USK isla prica kako je S.Most grad s tako puno investicija...
Ovo je samo kazna kakvi smo ljudi
Ovo bi Lukac pusto svaki dan i baco ga u nesvjest od srece😂
najezio sam se
Molim da nam Klix sto prije javi kako je u Prijedoru....da znam dali da se radujem! sekiram se.....
Iskreno, žao mi je ljudi koji će pretrpiti materijalnu štetu i doživjeti stresne situacije, ali sada, gospodo vladajući možete svirati k..cu u svim poplavama ugroženim područjima BiH. Od 2014. do danas niko ništa nije uradio da se stanje ne ponovi. Punih pet godina NIŠTA !!!!! Za ovo bi neko trebao odgovarati, ili je to samo jedan od načina da se bez kontrole zagrabi u budžet.
Nema goreg zvuka od ovog!
Moj rodni grad. Da ga dragi Allah zastiti od svih katastrofa. A sirena me podsjeti na rat i granate 😔
Prave dramu od ničega....pola raje i ne zna kako zvuči signal za elementarnu nepogodu, ovo je prevaziđeno u doba mobitela.
preseravanje,vidi se da je kisa
jbt. svira kao da je poceo rat..
Jos mamlaz Solak kaze nema brige ma majmunr jedan