Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktoru Šipada Hamzi Kazaziću treba odezuti svu imovinu, i strpati ga u zatvor zbog štetnih ugovora.
Ne znam, VEĆINA ovih STRANIH kvazi investitora su OBIČNI kriminalci. A domaći ŠUPLJEGLAVCI niti jednog da provale. (ili su u taaalu, pa se prave ludi)
namistaj u sipadu nicem nevalja vislje volim kupovati u avstriji u ikeji
sipadov namjestaj nije za svakoga draga sanjice..
moke jasm skolata zena i priznavam samo kvalitet velki budi ljubomoran
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dragi Hamza ..šta nam ovo rade :-)
Sve lopov do lopova, ne zna se koji je veći. Hamza Kazazić nije svojim radnicima podijelio plate već 15 mjeseci.
Raskućiše nas, gamad gramziva! Šta radi Agencije za privatizaciju FBiH, hoćemo li početi "skidati glave" odgovornim u agenciji za njihov nerad!?
I Šipad su uspjeli uništiti. Ostalo je još malo ostavštine: Gras je več pod ukopom, EP, BHT i FDS jos da unište i lagano krampe i lopate u ruke da isplačujemo doživotno dugove.
Kako bi lijepo bilo da neki "istraživački novinar" napravi priču o čitavom Šipadu, a ne ovako ...dnevnopolitički. Napisati kad je osnovan, šta su partizani zatekli a šta su ostavili, kolika je Šipadova imovina bila u recimo Hrvatskoj ili Americi i ono glavno : Ko je omastio brke zato što se godinama ništa nije pokrenulo ?
pa ti vjeruj Krasnićiju...
Sve sami kriminal uništi nam sve...
tl;dr