Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeznuto je ovim ratnim zlikovcima, u strahu liježu spavati i nikad ne znaju kad će im SIPA pokucati u 4 ujutro na vrata.... Nek se saseru svi odreda, sna nemali, umirali milijun puta u strahu od sile pravde, jer ne može se uzeti ljudski život, odakle to koljačko pravo bilo kome i k tomu biti ne kažnjen. A ako koji ratni zločinac i izbjegne ovozemaljsku pravdu kakva li će mu se vatra naložiti na onom svijetu nije ni svjestan užasa, koji ga čeka.
Skoro cetvrt stoljeca zlocinci slobodno zive,hodaju,uzivaju u blagodatima stecenim kroz zlocin u BiH.I taman kad misle prosle su godine,davno je to bilo,raskomote se,onda ih snadje ovo.
Samo naprijed SIPA...Hoce li leglo u Banja Luci doci skoro na red?
Jonathane daj sad brzo izjavu na cistom srpskom jeziku.
OSCE kritikovao pa danas odma oni hapse
cemu inicijali to neki maloljetnici ili.... ..
..jbali vas inicijali! bolje da članak niste ni napisali i objavili!