Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo derat zlocince pa odakle god da su.
taman tako......
Srbi kontrolisu SUPA-u i rade sta hoce dok su Bosnje uspavani. Samo tako nastavite!
ma nemoguce! tzv armija bih pravila zlocine?! dobri bosnjooci? merhametlije? momci u patikama? ne zelim da vjerujem u to
@ skywLker5 Šta ti kenjaš srBski genicidni pavijane. Šta su trebali, da dopuste da ih koljete i ubijate k'o ovce, na prevaru i laž? Mamicu li ti glupu fašističku, neodgojenu, krvoločnu i zaostalu! Karma je čudo, glupane.
Naravno da su sve tri strane pravile zločine, ali najviše osuđenih ratnih zločinaca u Hagu su srBski ratni zločinci. Planski ste ubijali, vršili etnička čišćenja "čak i sopstvenog naroda" i genocid. Šta ti nije još jasno? Možda zato što nisu imalu punu vojnu opremu, JNA, avione, tenkove, helikoptere, artiljeriju, rezerviste i dobrovoljce iz Srbije i Crne Gore.
Opet VRS
Zašto Klix ne izvještava o hapšenjima i pretresima Džamija u Njemačkoj gdje uhapšen veliki broj Boooošnjoookoo kao i pretresima desetina džamija koje se koriste za regrutaciju islamskih terorista ISIS-a ? Svi Njemački mediji govore o tome .
Je li ovo na slici Lijanovic :)
Nije. Njega hapse uvijek u trenerci.
I lovimo mi divljač tako po onim šumama 12.07 , a mladunci im cvile jer žedni i jedni i drugi, ali ništa loviš pa otreseš divljaka a mladunce vežeš pa dalje :)))
ko je vezo bice vezan...ko je lovio bit ce lovina.....insa Allah......))))))))
Hahahahahahahaha Allah najbolje zna
Prvo ispitati koliko je zarobljeni djikan ubio civila, pa ako je bio cist, onda kazniti adekvatnom kaznom pripadnika armije BiH
Eeeeeee šta sam ja Islamskih Terorista takozvane Armije BejHa pobio posebno u Podrinju i Prijedoru cccccccccccc
franc....ti si poznati ubica.....upravo si intetesantan SIPi......haahhaha ....seljaka braco draga.....
Hahahahahahahaha Jarane pa šta misliš šta je bilo u ratu 😂😂😂 Ubijaš neprijatelja u borbi ne dijeliš mu karanfile 😂😂😂😂😂
Zipa smartwatch-a
Vidi se ko su najveci zlocinci hvataju po jednog Bosnjaka, po 4-5 Hrvata a kad Srbe budu hvatali bice pola genocidne pofatano ! Djikani najvece ubice i teroristi !
Bogami da je to isto djelo Hrvat uradio sad bi bilo uhapšeno najmanje 30 bojovnika ! Tako su u Orašju navodno ubili 7 Srba a uhapšeno 10 Hrvata. U Srebrenici pobijeno 10 000 Bošnjaka a NIKO UHAPŠEN !! KAko ba ?? Pa dvoje je osuđeno u HAgu, neki priznali a glavni organizatori i planeri slobodni i eno ih na svim srpskim TVima.
Sad su djikani na redu, ima pola rsa da pofataju :D
Bošnjaci su pobili Srba, Abdićevaca, Hrvata, Roma, jevreja...više neko iko na Balkanu devedesetih
Takve ko ti je sevap ubiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo hapsi pre nego sto umru od starosti
Znači sutra će uhapsiti bar 5 Srba.
@puJ-do tako je Pujdo.......ko god je odgovoran hapsi....zatvori i zaboravi.........da se vise hocemo rijesiti ovog bremena
@mirrorce Pa onda treba pohapsiti bar 10.000 Bošnjaka a ne jednog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)