Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sitne ribe ili jevtine ribe...
http://youtu.be/AREVLRSL_rQ
theli ste fabrike, eto vam Fabrika krade pare :D
Neka gospoda, vozaju skupocjena auta, idu na ljetovanja, kupuju nekretnine, drugi posteni rade citav mjesec dobiju platu i jedva prezive mjesec, a ovi preko noci odjednom bogati! U zatvor i uzeti cjelokupnu imovinu
A ko će uhapsit Bakira zbog City centra.I tamo su pare došle sa kajmanskih ostrva, a vidjeli smo i video gdje gospodin al shidi skupla pare za Bosnu tokom rata sa porodicom Izetbegovic.Dovoljno je sabrati 2 i 2.Da li je tužilaštvo bar istragu pokrenulo??
Vidiš da je ona "jedna vreča za Bakira " ipak završila u Sarajevu.
sad me ovo sjeti, zna li neko gdje je i sta se desava sa Dijanom Culjak?
Ma garant se nabija na cunjak :D
Hoće biti pušteni prije vikenda ili iza nedelje?
Pustit če ih sutra prije džume. da ne propuste.Jebiga to su veliki vjernici ((al u lovu))
...što ne mogu ovih "patriotskih"...tipična sda petljanja.
Ujedinjeni u kriminalu... Jeste vidjeli neonacisti, skinhedsi, talibani, vehabije, ustaše, četnici, ivi, ini, kako se "braća" slože kad je ojro u pitanju?
Htio si reci "Jeste vidjeli RAJA kako se braca sloze kad je u pitanju pare i vlast". Upravo VI bi trebali nesto da naucite iz ovoga.
EU (euro units)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)