Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sipa hapsi džeparoše....još malo sipa umjesto revizora u grasu
Meni samo nije jasno zašto Radončić još nije uhapšen
@fan......... A šta mi imamo ako sipa izvršava zadatke drugih država? To je tačno,samo bi je onda trebalo prebaciti na njihovu platnu listu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SIPA-agencija za zaštitu državnih čimbenika!!!
Haj ne gledaj u prošlost,nju ne možemo promjeniti,okrenimo se ........ ?
te akcije su sve nula dok ne procitam da je bake, doda ili cova uhapsen
samo bake je lopov ova dvojica su postena.....
Ruzne kuce boze dragi...koji neukus
Hahaha komedija, zar ih nisu hapsili nekad prosle godine? I sta bi? pustili ih LOL Ovi cirkusanti zive tu vec nekih 5 godina, kupili kucu, stavili fasadu, dvoriste puno bijesnih auta, cirkus every day, 20 djece, i pas koji napada prolaznike. Meni se cini da su prosle godine pucali iz neke puske pa direkt u autobus, sva sreca nikom nista nije bilo. Sta reci a ne zaplakati
A šta je kriminalaca izrodila Bosna i Hercegovina? cccc Množe se svaki dan. Podložno tlo im je dala jalova državna vlast.
upadose Hamidovici......dobro ih pretresite: prosjacenje,droga,organi,kamata,auta nema gdje ih nema....
super samo neka se hapsi...
ljakerska kiceraj nebu pod oblake, vidi lukova i balkona, lopinasi vise ne drze pare na tajnim mjestima..sad su glavni u svom kraju..
jeli dosao konacno red i na radoncica
Bilo bi lijepo da se SIPA pozabavi i kriminalom u zaposljavanju u drzavnoj sluzbi. TREBA UKINUTI AGENCIJU ZA DRZAVNU SLUZBU FBIH i BiH, jer imaju svrhu samo da ozvaniče nepotizam, veze i jaransko zaposljavanje. Govnad.
Hapsi li hapsi AZIZ..
sve sto mogu reci jeste to da se iz aviona vidi da se radi o papku, i to samo na osnovu izgleda kuce...
jesu dosadni više, šta se reklamiraju. Trebali bi svi mi sad se hvalit oko toga šta ćemo radit na poslu danas. Bezbeli neće bit fajde oko tog posla, čim se reklamiraju...
Hapsite Milu Hasisara picqa vam materina...
Cigani lete u nebo!
Prava ciganska kuća , mora da ju je zaradio na odpadnim sirovinama