Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zaista postoji li država na svijetu u kojoj policijske poslove obavljaju ljudi koji su počinili ratne zločine , kriminal ili bilo šta protivzakonito ????
Ima! BiH.
Ima! BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SIPA radi ko napushena..nema zajebancije jaro..kad sipa dodje, doshla je..
Svaka cast za hrabrost tuzilastvu! Neka bude pravda makar svijet propao.
ma daaj, za koji ce dan opet trazit u dzep cener
REPUBLIKA SRPSKA uveliko se priprema za proslavu dana republike. Komšinice iz pederacije su pozvane da vrte torbicama po ćoškovima našeg glavnog grada. Biće posla, biće stranih delegacija i što bi vi rekli - bujrum!!! Duvajte nam srpski ku.rac teroristi.
Gdje optuznica za glavnog inicijator rata, onaj koje odbio mirovni plan,ko je uvezao teroriste br1. u svijetu koji je opljacako BiH, cija je armija jedina ubijala sve pripadnike i etnicke grupe u BIH? ko je to da cujemo?inace je sad rhmetli ali mu sin i dalje vlada svojim torom.
Hapsi bagru samo tako....i javno ih objesit
sve Policijske Agencije u BiH su velika organizirana kriminalna grupa,koja je sacinjena od najvecih kriminalaca koji su usavrseni da pljackaju posten narod i otimaju od istog!
Tako brate volim kad napisete Bosanski Novi.pa makar SE nista i ne desavalo.
genocidaši
neka, neka...
ha ha,hapsi bandu zločinačku,zatvor na sto godina