Pronevjera 145 miliona KM
0
SIPA počela saslušanja u slučaju "Dodik"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FAFAJ,, MILE VATAJTE TE MUSLIMANSKE SIPE I LAGANO IM KIDAJTE KRAKOVE ONAKO NATANANE, A ONDA IH GUSITE KAO PILICE
E jesi mi ti croatia sve se bojim. Da nisi Dodikov sin voćar?
Nedaj se Mile uz tebe smo.
Valjda ti nije teško ubaciti č, ć, š, ž, đ? Možda ti je teško jer serendaš iz inostranstva! Ebali vas ti klubovi više!
sta ste se uzbudili, nisu to ni vase pare niti su to vase zgrade niti putevi. to sto je napravio napravio je u srpskoj, za one koji neupucene u genocidstanu, a tu ce i ostati pa makar dobio i robije. sudovi u federaciji nemaju legitimitet da mu sude dok ne rasciste u svom dvoristu, samo da napomenem medunarodne donacije, sto ne dostave dokaze institucijama u srpskoj pa neke mu sude. bez obzira sta bilo da bilo i posle dodika dolazi dodik.
Pa ne mislim da nam je baš pozitivna dijaspora. Puno ih zanima politika ovdje ali sa, naravno, velike distance. Većina njih je u kojekakvim klubovima (srpskim, bošnjačkim, hrvatskim), previše su desničarski nastrojeni, često i finansiraju nacionalne stranke na ovim prostorima. Eto npr. u Hrvatskoj nikada ne bi pobjedio HDZ da nije dijaspore i njihovog glasanja. Naravno ima i tamo pozitivaca, njih obično politika ni ne zanima, rade ko konji i dolaze ovdje da posjete familiju i potroše koju krvavo zarađenu paru. A najviše sam se ovdje (sarajevox -com) verbalno sukobio upravo sa jenom osobom koja se redovno javlja iz Danske!
Nemoj sada biti takav negativac. Ako ćeš ganjati lopove prvo moraš krenuti od vlasti. Do naroda ćeš doći kad vlast zatvoriš. A kako sve izgleda sada Boga mi jednog po jednog ganjaju. Nisu još nikoga zatvorili ali uskoro se nadam.
@miko lav Reci mi sta mislis o dijaspori?
@miko lav Nisam bas sigurna da spominjuci BiH i Sud BiH osjeca BiH svojom drzavom i da zali sto je tako,nego nasuprot.Ako grijesim,a negrijesim,moje izvinjenje.
Nije bolan SIPA muslimanska vec pravoslvavna, a i amebe su pravoslavne.
Što si ti glup i kratkovidan! Zar ne vidiš koji je ovaj Dodik lopov koji se samo krije iza svojih nacionalističkih izjava. Ebe se njemu za RS, samo loži glupi narod. A nek je i mlađahnom sinčiću završio kredit, to je njemu bitno, kao i uostalom i svim lopovima u BiH, samo laju bezveze a narod mu treba na izborima!
Kad OHR, SIPA ce se ukinuti.! Ovo je labudji pjev muslimenske SIPE.
Kriminalac, velikosrpski fasist i sponzor Radovana Karadzica i drugih ratnih zlocinaca spreman je da preko svojih paravojnih formacija naoruzavanih najvise preko Slovenije pokrene novi nrat i to je vrlo moguce da ce u ocajanju uciniti. Prema tome, ne spavajte mirno, rata ce biti.
Ne znam kako ga Nudzejma ne razumiješ, pa čovjek je bio jasan - ovdje se samo vjeruje u pare. Saslušavat će ga, suditi pa možda i osuditi a nikom ništa. Imat će sve što je nelegalno stekao i uživat će, jer kod nas je korupcija odavno uzela maha. Ko ima para za njega ne važe sudovi, ni zakoni
@ujko,moj jarane,pojasni ovim da te bolje razumiju