Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momci pa Glavas uopste nije kriminalac, covjek je samo branio svoj narod od pravoslavnih terorista koji su htjeli naraviti srpsku drzavu na podrucju republike hrvatske. treba mu pruzit utociste i nazvati jednu ulicu po njemu..pa on se borio protiv fasista! pozdrav
Sipa ne moze ni potvditi da Tarik Sulejmana Tihica vozi najnoviji Q7, a da njegov sef stavlja svaki dan svoja radare u VW Pheaton koji ne vrijedi vise 377 000 marki, nego SAMO 100 000 marki, kako rece njegova uhatost, Sulejman od Pruda i Youtuba.
Da li naša policija zna ko je u BiH? Po ovom očigledno ne zna.
Nepismeni ste :O
Nedavno stekao dvojno drzavljanstvo... BiH postaje utociste kriminalaca. Mozda bi nam to trebao biti highlight marketinske kampanje.... Enjoy Bosnia!