Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAŽNJA : ahzmo pahrić i tomislav bradić imaju iste komentare .... znači plaćenik koji nema ni toliko mozga da malo promijeni redoslijed riječi ... SRAM TE BILO IMBECILU NEINTELIGENTNI
a čiji je zaposlenik i gdje je ... odgovor hitno ili odgovorite za šta vas plaćamo
Kad je Vrljić ovakav , kakva li mu je Agencija. Nabijem i njega i Agencije izmišljene za uhljebe ....
kad ste takvi što niste zaštitili klix ba
"_Bahtijar je ranije danas za Klix.ba kazao kako je došao do saznanja da Vrljić ipak nije zaposlenih SIPA-e, već Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova pri Ministarstvu sigurnosti BiH." MOŽDA JE KADROVE USAVRŠAVAO PRAKTIČNO. Kakvo se ovo bezvlašče i bezakonje kod nas događa? Čija se ovo strahovlada sprovodi?
pa valjda svi znaju ko su nam mentori
Bogami , moji mentori nisu ...!!! Ili si možda htio reči " tko su im mentori " ....??