Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sipa je bila angažovana u napadu na vučka!
BAKE veli,nema veze,nek oni tuku povratnike,a mi ćemo se njima izvinjavati!
i babo mu je tako govorio
LJUDI SVE JE OVO POLITIKA I NAMJERNO OSMIŠLJENO DA SE DESI ŠTO SE DESILO.BOŠNJAK MUSLIMAN NA DŽENAZI POD ABDESTOM U MJESECU RAMAZANU NIJE MOGAO OVO URADIT.
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.
Dosli cetnici na mjesto zlocina '41, '95 i izmedju. Novi Nedicevci, kad tad ce pravda da vam oduzme sve.
Policija pod maskama????? Haman ko cetnici na barikadama u ratu oko sehera.To nisu cista posla.
STRAŠNO https://youtu.be/XTdifuSHnOU
radite što vam dodik kaže, pa tako i ovu ste izjavu dali. mamu vam
SIPA je konza
A jel bio Fahro u Srebrenici?
Sad ispada da su svi oni bili " angažovani " ali je problem što nitko nije bio " angažiran " . . . . Fatali zjala ........
Tusite obican narod glupostima sipa, direkcija, ministarstvo koga briga, imate sistem, podjelite otkaze ko je bio zaduzen i cao.
Jesu li mozda nasli kakve naocale