Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dusanka majkic je ucjenom dosla do penzija naime prica se da je stala pred sluzbenike pia i uzviknula ako mi ne date bruku penzija odjednom ja cu se sad gola skinut sluzbenici su uzurbano kucali rjesenje da ne bi vidjeli grozni prizor nakon kojeg bi i sami morali u penzije radi ptsp_a
Vidim i u SDP-u smece od ljudi..
Ferid Buljubasic dio je onih snaga u SDP-u koje prezirem, zbog kojih je nastao DF i koji vjerovatno kada nisu vise nista rovare unutar stranke samo da se vrate. Sve sto oni predloze ili kazu treba odbaciti, jer su to jako zli i neposteni ljudi. Jedno veliko fuj.
Dusanka je u sr tamo sipa ide ako nisu politicari u pitanju,mogu obicni svijet ganjati...
Istražujel ba SIPA kako se Putin domogao nekoliko stotina miliona iz opljačkane Bobar i Bake Srpske ?? Preko Kipra naravno, pa onda ih kao pozajmi Željkici, Dodik se slavodobitnički slioka na RTRS , mali Vučića jeca iod sreće i zadovoljstva a vojvoda Šešelj nadodšo ko Cepelin al ne od hemoterapije. Vidi Dušanka kolko je sati pa i ona da klepi kojudesetinu hiljada KM dok se još može !!!! :))) Naravno tu je već granica ( strogo entitetski kontrolirana ) dokle SIPA može ići.
Gledaj Dusanke gledaj stroja!!
Pojela Ivicu i Maricu! :D
Direktora CIE smo već upoznali i sa NEDJELOVANJEM Gorana Salihovića odnosno sa velikom odnosno slijepo ljubavlju prema DOdiku i njegovim (ne)djelima ali i bosanskog Breivika generala Đukića osuđenog za masovno ubistvo omladine. ĐE TI JE ĐUKIĆ SALIHOVIĆU I ČIME SE BAVI ???
Ona je ipak reznija od Ferida pa je zato ne diraju.
Ako vam građani iko kaže da Dušanka Majkić voli više da je 28000 KM u državnoj kasi, nego u njenom đepu, pa i neka nije, ni moralno ni pošteno, nemojte mu vjerovati.
Ovi paraziti nasi isisali bi Njemacki budzet za 2 godine.Ne mogu vjerovati kakva pohlepa.I pored super plata svaki zavukao ruke u teglu meda.Svaki dan nova afera.
Svi su se oni namlatili para"na zakonit nacin",kada radnici dodju na red onda je to ne zakonito i prica se o nekakvoj grani na kojoj eto sjede.Banda korumpirana.
Poznati general Armije BiH, patriota i zlatni ljiljan Ferid Buljubasic.
Hvala za poster Kljix, za dobar početak vikenda 👹
Ima se moze se
Dušanka-Koperfild-Majkic
28000 krvnih zrnaca