Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kačavenda je mnogo više od jebača mladća...on je bio jedan od glavnih zagovornika mržnje na ovim prostorima....Nadam se da ce zavriti u zatvoru, gdje mu je i mjesto.... A posto vec voli kurchinu, bice svoj na svome !
Treba njega čune razriješit...
pa ovaj vladika ce uci u anale
1213213123
ode jebac kachavenda ali vjerovatno dolazi drugi isti,malo ce da ljubaka mlade crkvene djecake dok i njega ne otkriju....
Udri udri Vladi i ćaća je tako, dečki će te drugi zavoljeti lako...Ooojhaaaa!!!!Ja dobre emisije!!Aaaauuuuu!!!!!!!!!!!!!
Ono mu ga dodik gladi na onoj slici.I dodik voli decke
Za deceniju do dvije on će se slaviti kao heroj i o njemu će uz gusle da pjesme pjevaju: "Ooooj Vladika sine Srpski, "ubiše" te pederi mrski,cinci linci cinci linci..."
Jebo vam Bog mater svima da vam ***. Svak pise nesto o tom liku i njegovim snimcima a niko da objavi jebeni snimak, *** vam materina i vama i vasem novinarstvu.
FTV je objavila snimke http://www.federalna.ba/bhs/vijest/61545/video-snimci-izasli-u-javnost
@strahinja.banovic.1042 Evo jos jednog tvog nivoa(sandzak je Turska). Razmjenite E-mail:-))))
Gdje je sad prvna RS?
Uhvatiti, zavezati a onda muciti, sadisticki mu vratiti za sve sto je ikada uradio! A onda ga takvog staviti na trg d CRKNE! FUJ! I jos ima obraza da se brani!
Cetnika treba zaklati a posebno strahinja.banovic.1042
Treba Ti *** familiju.
@strahinja.banovic.1042 Ogranicen si!Sam sebi si utuvio u glavu i jos ti dobro nagurali nacijonalizam koji siris da su Srbi protjerani iz Tuzle!!!Vecina mojih prijatelja su pravoslavci iz Tuzle i nikada ih niko nije tjerao.Ne zele se izjasniti kao Srbi jer su u Tuzli rodjeni a vecina njihove rodbine zivi u Srbiji.I da ti jos teze bude vecina njih se borila protiv takvi kao ti za TUZLU!Ne pokusavaj na silu da sve spustis na svoj nivo sirenjem nacijonalizma jer si ti ogranicen i nema sanse da se popnes na nivo normalnih ljudi.Suti i kupi pa te mozda jednog dana prihvate.
Srbi koji iz Tuzle koji se ne zele(citaj ne smeju) izjasniti kao Srbi, ovim si svi rekao, tim ljudima su zivoti ugrozeni samo ako spomenu da su Srbi i to jasno govori u kakvom okruzenju multi-kulti mudzahedina, vehabija, i islamista zive i to pod nevidjenim pritiskom, to se balija zove"stokholmski sindrom", upoznao sam jednog Srbina iz Sarajeva u Banja luci, u glavnom gradu R.S-a okruzen sa preko 200 00 Srba na jednom mestu, u jednoj sobi gde smo bili samo mi Srbi oko njega, a on se nesrecnik svo vreme okretao oko sebe od straha ne bi li ga neko cuo da bi nam priznao da su pod nevidjenim pritiskom od strane muslimana da se izjasnjavaju kao neki Bosnjaci pravoslavci, jer ih u suprotnom svi napadaju ili fizicki ili da ako ostane Srbin da je genocidas, zlocinac i da mu je mesto u Srbiji ili Sibiru, posle se malo ohrabrio da kaze da je Srbin, ali da je pritisak na preostale Srbe da budu Bosnjaci ili u najgorem slucaju Bosanvci neizdrziv, ali da nemaju gde i kome da se zale pa moraju da lazu da su to sto nisu, ako je tako u "multi kulti Sarajevu" i Tuzli, zamislite kako je tek onim nesrecnicima u Bocinji, Konjicu, Zenici...
@strahinja....mrs pi.cka ti materina cetnicko smrdljiva.....kome ti ublehe ovdje prodajes ! SIKTER
@strahinja.banovic.1042 Pa garant mu ostali nisu odgovarali jer su mu se gadili, ni muski ni zenski: Nit se peru nit se deru!!
Kazu da su mladici koje je g.zio svi do jednog bili muslimani, em bili jeftiniji, em lecio frustracije sto su Srbi ostali vezani za muslimansku enklavu u ovoj vestackoj tvorevini, pa bar da im da malo u g.zu!!! :)
Nisu svi, jedan je bio Siftar.
@strahinja....vlasino po.gana cetnicka.....svi ste vi Kacavende ....tjesi se koliko hoces ali nema ti muslimana sto.ko medju tim monasima.......mora da ga je vampir i tebi zadao pa sad guslas ovuda od muke ! Volite ga primiti pa to je cudo lol ! SIKTER
ode Kurcavenda .... dzaba je, sve religije su u 5 deka !