Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjda ce biti bolji i izvrsavati zakon on i njegove sluzbe https://www.facebook.com/profile.php?id=100013643311189
Brčko Distrikt je administrativna jedinica Bosne i Hercegovine. Distrikt se nalazi u sjeveroistočnoj Bosni. Distrikt je pod međunarodnom upravom. ''tako google kaže ''
.....samostalna administrativna jedinica....kondominijum....cini 1%teritorije bih....povezuje rs.....izlaz na granicu za fbih......jedina ptava multietnicka sredina u bih....ima svoju izvrsnu ....zakonodavnu..i sudsku vlast....
skoro pa holodek :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E neka su i ovdje upotrijebili nacionalni ključ. Svoj trojici pripadnika konstitutivnih plemena uvijek spremno mjesto, a nas građane BIH ko jbe. Ja ne znam gdje ima da se osjećaš kao pripadnik nacije zemlje u kojoj živiš, a da imaš manje prava od nekih primitivnih plemena i da ti oni kroje sudbinu. To je kao da nijemcu ne dozvoljovaš da je nijemac.
Nacije?
@Decepticon89 Da nacije. Ja sam se nacionalno izjasnio kao BIH. Apsurd je da te nacije nema u BIH nego da spadaš u ostale. Ne daju ti da budeš bosanac i hercegovac u zemlji BIH. Građani se guraju u zadnji plan, a tri plemena i dalje divljaju i jbu nas normalne ljude u zdrav mozak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto uzeše Srbi i Brčko al dobro to se svakako uklapa onih 10 opština nebitnih islamistima.
Uzese, al malo sutra....
@brcak108 Mislis Srbi i Hrvati 60% a Islamisti 40% i to oko Maoče.
Prošli put kada je gradonačelnik trebao biti Bošnjak rekoše ne može jer se tako vrši majorizacija več čemo od sada praviti rotaciju na mjestu gradonačelnika bio je gradonačelnik Srbin pa sada neka bude Hrvat i to im je zahvaljujući SDA prošlo.Po tom principu noormalno je bilo da sada na red dođe Bošnjak ali eto nije,opet je uz podršku SDA gradonačelnik Srbin .U 20-ak godina distrikta samo jedan mandat je bio gradonačelnik Bošnjak,ako to nije majorizacija ne znam šta jeste.