Dan intelektualnog vlasništva
0
Sine Qua Non zatražio izvinjenje od Instituta
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
p.s. ja sam autor i ne dao dragi Bog da mi takvi plagijatori i nestručni ljudi štite prava, od takvih megalomana ne bi dobio feninga jer bi sve razdjelili među sobom, ne mogu pjevači i menadžeri da se bave tim... ja sam zadovoljan Sine qua nonom s obzirom u kakvoj državi živimo!
Hoćeš da kažeš da su Dino, Hari i Peca zaslužili više para za svoje plagijate? ZASLUŽILI SU SAMO ROBIJE!!! I otkud mi znamo kolike su plate u Sine qua nonu, jel to Hajrić opet šupljirao u Operi ili Promenadi? :) Njemu vokri što je dobio nogu pa baca bombe...
http://www.youtube.com/watch?v=F0F7YxL0bK8&feature=youtu.be
Valjda žena zna uživati u životu, nije škrtac i dinar efendija kao Dino što sam sebe zakida a kamoli druge autore, žao mu dati marku za hljeba!
Dino Merlin parama od plagijata dobro plaća veze s političarima i novinarima...
nu, prvi