Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA VAM NA VAŠIM GLASOVIMA A SAD SPEKTAKL...DRŽAVA ZA SDP ZLAJA
samo udri,ionako nemre gore od ovoga...bog me ne ubio ako se ne živi bolje u africi
hajmo svi odavde, nek ostanu samo političari i nek vladaju sami sobom
ovdje treba da se desi revolucija
Zašto portal ne preimenujete u \"Sarajevo-TV1\"?
Svi se žalimo na državu šta nam radi . Uništavaju nas , a mi sjedimo kući i za kompjuterima \" lajemo \" na njih . Umjesto svi da izađemo na ulicu ! Dosta je više ! Dosta !
SNSD, HDZ, SDP, HDZ 1990, SDS, SDA ......NE ZNA SE KOJA JE GORA STRANKA...
mi smo najveći idioti.kakvi bosnjaci muslimani hrvati srbi...mi smo najobičniji magarci,telad gule nas na svakom čošku
Aaaah... gospe ti, kako vam je dobra i profesionalna ova novinarka. Sutra bi je ženia. Svaka čast i njenom učitelju. Sto mu ježeva, možda nije udata, odmah bi sidro spustia.
Na članku o Željku Komšiću 300 komentara, ovdje 30. Toliko o građanskoj svijesti. Nastavimo se baviti glupostima :))
PDV je već odavno 34 % jer ga po dva puta plaćamo kao potrošaći.Cijena nafte je ovolika zato što iz te cijene država sebi uzima oko 60 %. Samo me interesuje dali su putarinu i akcize uračunali i u cijene centralnog grijanja. Žalosno je da su narodi pali na priću o naciji dok su ih njihove vođe godinama pljačkale. Sada se bilo šta teško može popraviti. Sindikati su postali produžene ruke vladajuće buržoazije i njih nije briga kako je radnicima. U firmi u kojoj radim nisam primio četiri godine platu, nisu mi uplačeni doprinosi za penziono ni zdravstveno osiguranje, ne mogu se prijaviti na biro, ne mogu se lijećiti i to sve zna i sindikat i vlast a ne poduzimaju ništa da pomognu radnicima. Sada mi je jasno zašto je ovoj vlasti najvažnija policija, ne da narod bude bezbjedan nego da njih čuva.
Zašto da ne kada se niko ne buni , samo naprijed dižite cijene do neba narodu to očigledno nije problem.
uceraj mu
Pa odakle da namaknemo pare za penzije 35-godisnjih vojnika nego od veceg PDV-a ?
Ako trazite posao onda vam ovo mozda moze pomoci. www.scnet-bosna.blogspot.com
Svaka čast na profesionalno i objektivnom odrađenom članku (vijestima). Nadam se da cijene neće ići na-gore i zbog vas i zbog nas koji kupujemo u BiH. Pozdrav