Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzmite ljudima i gajbu piva nek' imaju uz jagnje!
Prerasli su oni pive, sada srču kristal i češu hemoroide.
at koncita umoci u kapavicu od jagnjeta!
Građanima Tuzle kapu skidam!svaka čast,dok drugi kontaju kako da sprže pare na piće i na hranu,da divljaju u alkoholisanom stanju,prave pizdarije i glavobolje vi ste opet na ulici i borite se za svoja radnička prava,a mi ostali mislimo da nemamo tih problema!a grdno se varamo!opet kazem svaka čast i hrabri i uporni pobjeđuju!
paša moj glup si mi malo ;) svi bi mi trebali biti kao oni,tj kad su u pitanju protesti u ovoj našoj modernoj savremenoj i uspješnoj šibic zemlji!
Podignimo i Agrokomerc iz pepela! Zamolila bih sve ljude dobre volje da podijele ovu stranicu i bar na taj način doprinesu buđenju svijesti građana da je sve moguće kad se složni ljudi udruže. To su nam najbolje pokazali složni radnici dite koji su uvidjeli da je to jedini način za uspjeh i da jedino sami sebi mogu pomoći. Ako i vi dijelite ovu ideju i mislite da je moguće Agrokomerc dići iz pepela (oživiti krajiškog diva) PODIJELITE OVU STRANICU - neka proradi Bosanski inat! https://www.facebook.com/DignimoAgrokomerc
Nema sta radnici ne pokusavaju, al dzaba, bagri ne mogu nista i gotovo. Misle jadnici da ce se bagra zabrinuti sto su im donijeli peceno janje. Pa ne brinu se oni za mnogo vece stvari.
tako i treba, vrijme je da se skinu s vlasti vise ovi lopovi
Pitanje koje se samo po sebi nameće: Ako radnici propalih fabrika nemaju šta jesti, otkud im pare da kupe jagnje? Je li i ovo neka politička igranka, kao što se uostalom kod nas sve živo i neživo na kraju ispolitizira, a jedino ispaštaju oni koji su u svemu tome izmanipulirani i izvarani?
Ovi me Tuzlaci bas sikiraju,obicno se izbrukaju hodajuci do BiH granice pa sad nabijaju hljeb na neke stapove,sa hl***m se nije sprdati a ako misle da ove kojima oni nude taj hljeb interesuje njihova situacija i zivot varaju se do bola.St se tice politicara mogu po citave dane tako hodati i nosati Transparente samo da nikoga fizicki ne maltreiraju.
Plenumaši će se izjasniti oko 15h, jer spavaju do podne.
HWhahah ova ti je dobra!Plenum građana šljam iz Tuzle.Da nije rata ne bi vidjeli pojedini asfalta nigdje.
Patetika...
U ime vlade se zahvaljujem na mesu. "U jedinstvu je snaga".
ma dzabe nemaju oni ni stida ni obraza sve to njih ne dotice jer da je tako ne bi ni doslo dovde
dragi moji samo rusenje kantona je pravo rjesenje,kanton je tvorevina napravljena samo za politicare i njihovu djecu,bake rodbinu i rodjake ...
Da li postoji još neko toliko naivan koji će povjerovati da i jedna jedina napisana parola ,,dotakne,, i jednog političara. Narode vi SADA pišite što god hoćete, nama političarima je bitno da ste vi napisali ono što je nama bilo važno na dan izbora, dakle zaokružili ste nas. Naredne četiri godine vam dajemo slobodu da pišete, govorite i radite šta vas volja, pa demokratija je hahahaha ali za 4 godine mi političari ćemo se opet obratiti narodu, nekih 3 mjeseca prije izbora, obećavati vam kule i oblake, upozoriti vas kako se mi borimo za vitalne nacionalne interese i vi narode past ćete na tu priču kao i svih ovih četvrt vijeka što ste padali. Narode, vi imate vlast taman po vašoj mjeri, pa zar je niste birali.
Sramota je sto omladine nema puno ko svi otisli da piju rokaju, hmmm sramota bi me bilo da sam mladji, sramota je i one sto idu po putovanjima tipa turska i slicno... a sad kad se pogleda kroz historiju u bivsoj sfrj vojni rok je bio zaista prava stvar jer bi mladi naucili na red da cijene tudji rad i sebe, a ovako samo cijene pare da se mogu narokat i to ti je to
Svim normalnim, zaposlenim i nezaposlenim LJUDIMA u ovoj miloj Bosni SRETAN PRAZNIK i da nam se Dobri Bog smiluje....
prodali svoje fabrike pa im sada svi krivi. prva Dita. U Konjuhu svi vrhunski majstori imaju privatne stolarije a materijal i alat leti preko ograde. zasto sutite o kome. Hocete plate a necete da radite.
Bitno je da je GOSPODA otputovala duž Jadrana i Turske, Beča... bitno je da voze po 2-3 auta, asirotinja nema ni za maslenicu sa popsrskanim mljevenim mesom.. STIDITE SE!!!!