Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedo bog kakve nesreće, a što je i te kako u rudniku moguće, ko bi vam platio liječenje...dobro ste se sjetili onih koji su krivi za sve od vrha stranke pa do direktora kojeg je postavila ....sramota, elektroprivreda se razmeće parama koje su rudari zaradili
Kakva im korist od ZO,samo džaba ga plaćaju.Narod se sve više okreće privatnim klinikama jer u JZU nikakvo čudo ako te za neki snimak naruči 2019 godine
Nisu oni ni svjesni da ste vi kicma ove drzave. SAMO GRADJANSKA NEPOSLUSNOST!!!
Kada budete bolesni odite se obratiti SDA, za njih ste glasali pizda vam materina
hajd sve, a što Fahru u to petljate :) jel to avazova politika da se nista bez dona od gusinjE ne može u ovoj državi riješiti :)
..."nekorektni odnos"...halo,dužni ste još 2 800 000 KM,...pa valjda vam je krivo rukovodstvo što nije redovno plaćalo obaveze,kako za penziono tako i za zdravstveno osiguranje,(zato su nam i penzije i zdr. u k..cu,)...direktora vi hvatajte za gušu,ali kako kad je drug direktor iz iste stranke kao i rukovodstvo sindikata,...kaže,rudari se borili u ratu,proizvodili struju...a svi ostali-statirali u kukuruzu-...!!!
Bas me zanima da li su Upravi, administraciji i ostalima osim rudara uplaceni doprinosi i zdravstveno. Recimo, direktoru. Sramota - rudari iznose najprljaviji i najvazniji dio posla rudnika a tretiraju ih kao zadnje smece.
@SerbianMafia - Djed mi je bio rudar, i osjetljiva sam kad je ta populacija u pitanju. U ono vrijeme su bili postovani, nagradjivani, imali su ok platu i beneficije. Djed je othranio 5 djece sa rudarskom platom, iskolovao i docekao penziju. Sa ponosom je uvijek pricao o rudarskim danima i firmi, rukovodstvu i postovanju. A danas se rudari srozavaju. Da nije njih, klinac bi uzivali u blagodetima struje, uzevsi u obzir da zavisimo od termoelektrana uglavnom.
a da se nekad makar simbolicno uplati zdravstveno......koji ga .urac meni odbijaju, a drugi ne moraju uplacivati